U par slobodnih minuta između podoja, grčeva i mog eventualnog tuširanja (ako stignem!), par fotki koje oslikavaju naše iščekivanje malog princa koji je bio odlučio da kasni čitavih 11 dana! Želje, strahovi, razmišljanja. Kako se sve to brzo zaboravi, kada život tera dalje!

 

 

Aleksandrin izbor

posao iz snova aleksandra birta

Skoro je koleginica Jovana Miljanović napisala jedan izuzetno koristan tekst o tome kako da počnete iz Srbije od nule. Tekst sadrži puno zanimljivih linkova i saveta, te vam svakako savetujem da ga pročitate. Međutim, među morem zasluženih pozitivnih komentara na ovaj tekst, primetila sam i puno njih koji su bili u fazonu: “sve je to super kada nemaš decu” ili “nemam ja vremena za sve to, pošto već imam neki drugi posao (kojim nažalost nisam zadovoljna, ali moram izdržavati porodicu)“.

Ljudi-češće-znaju-šta-ne-žele

Skoro sam sa jednom poznanicom pričala o tome kako ima jaku želju da promeni posao. Dugo je na istom radnom mestu na kojem je izuzetno nezadovoljna i slabo plaćena. Razgovor je počeo otprilike ovako:

16 Responses

  1. Baš ti zavidim.
    Ja čekam bebu, ali često strepim zbog prošlogodišnjeg spontanog. I mislim da nama koje se pomučimo da dobijemo dete ništa neće padati teško i da svaku od tih muka doživljavamo kao blagoslov.
    Uživaj u bebici, one tako brzo odrastu :-*

    1. Bas mi je zao sto to cujem 🙁 Zelim vam svu srecu, snagu i hrabrost ovog sveta da izgurate pricu do kraja pa i vi da uzivate u ovim slatkim mukama. Samo pokusaj sto manje da razmisljas o proslom ishodu, i da na ovo gledas kao na novu sansu. Znam da je tesko, ali ima uticaja… Puno te ljubimo

  2. Neka ti je srećno, sjećam se da i ja nisam imala vremena ni u kupatilo otići, poslije sve sdobije svoju pravu mjeru i mjesto 🙂
    I, kao što reče Aleksandra – uživaj, jer bebe brzo rastu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da koristite sajt, smatraću da se slažete sa prethodno navedenim.