Akademija ličnog napretka

Grupni coaching program na kom ću te naučiti kako da napokon izađeš iz zaglavljenosti i dođeš do mira i ljubavi prema sebi, bez osećanja krivice ili straha da ćeš zbog toga ispasti sebična.

Akademija ličnog napretka

Mesto za žene koje znaju da same sebi mogu biti najbolji psiholog i najveća podrška.

Da li bi nešto od ovoga tebe opisalo?

 • osećaš da si preplavljena i zaglavljena u nekoj životnoj oblasti?
 • osećaš kao da si stalno tu za druge,  a sebe zapostavljaš?
 • počela si češće da imaš izlive tuge ili besa koji se iznenada jave?
 • možda više ni ne znaš koje su tvoje potrebe i kako se zaista osećaš?
 • niskog si samopouzdanja?
 • slabo postavljaš granice?
 • možda osećaš jak sram ako potražiš pomoć ili pokažeš slabost?

 

Probala si da rešiš te izazove sa psihoterapeutom ili nekim drugim stručnjakom, ali jednostavno nisi videla rezultate kakve si želela?

Kod nekih žena je to posledica raznih neprorađenih traumatskih iskustava iz detinjstva, a kod drugih je zbog raznih programa koja su usvojile tokom života. Žene na Balkanu su uglavnom odgajane kao "dobre devojčice" koje treba da udovoljavaju drugima više nego sebi. Ono što je zajedničko tebi i drugim sličnim ženama je to što želite da se oslobodite tog tereta koje nosite iz prošlosti, ali ste zaglavljene i ne znate kako da to promenite.

DOBRA VEST JE DA POSTOJI REŠENJE.

Ono počinje shvatanjem da je izlečenje tebe same najlepši poklon koji sebi možeš dati. Kad prestaneš da čekaš da ti to neko drugi pruži i kreneš da pratiš unutrašnju mudrost koju već imaš, postaćeš i žena, preduzetnica, majka kakva si oduvek želela da budeš.

I sama sam dugo ustajala sa hiljadu neprijatnih misli i strahova, a uveče nisam mogla da zaspim od briga. Udovoljavala sam drugima samo da bih bila prihvaćena. Uspela sam da bez dugogodišnjeg rada sa psihoterapeutom ustajem u poletu i da spokojno zaspim čim legnem u krevet.

Za 4 meseca na Akademiji ću istom naučiti i tebe. Nećeš morati da lutaš. Imaćeš sve na jednom mestu. Naučiću te šta je tačno ono što treba da znaš, a šta ono što više ne treba da radiš.

Mnogi ljudi većinu svojih izazova mogu rešiti uz pomoć stručnjaka koji će ih uputiti na prave procesne vežbe, uvide i praktične strategije koje nauče da posle sami posvećeno primenjuju svaki put kad ih život suoči sa nečim neočekivanim.

Kreirala sam jedinstven i jednostavan proces pomoću kog ćeš za 6 meseci bar 50% manje da veruješ svojim negativnim mislima, lakše ćeš prihvatati neprijatne emocije i popravićeš disfunkcionalne odnose u kojima si do sada živela. OSETIĆEŠ SAMOPOUZDANJE DA MOŽEŠ DA SE NOSIŠ SA BILO KOJIM IZAZOVOM SA KOJIM SE SUOČIŠ.

"Rad na sebi" ponekad može biti nešto što je vrlo jednostavno i u čemu možeš uživati. A za prve rezultate ti ne trebaju uvek godine rada. Na Akademiji ćeš prve rezultate videti već u toku 4 meseca intenzivnog zajedničkog rada. A nakon 6 meseci to će biti tvoje stalne i trajne navike.

akademija-usluga

Kako je osmišljena Akademija?

Preko 500 žena je prošlo moj proveren i vođen proces na Akademiji ličnog napretka i ovo su neki rezultati koje su postigle, a koje možeš da očekuješ i ti:

 • Sačuvaćeš sebe, a da i drugima pružiš ljubav i pažnju 
 • Manje ćeš se „jesti“ ako pogrešiš
 • Manje straha, besa, krivice
 • Više ćeš biti prisutna sa detetom, partnerom i uživaćeš u trenucima koji su ti važni
 • Nećeš više biti stroga prema sebi
 • Lakše i samopouzdanije ćeš drugima reći šta ti smeta
 • Manje ćeš se bez potrebe izvinjavati i pravdati
 • Oprostićeš roditeljima što te nisu tretirali onako kako si zaslužila
 • Manje vrednovanja sebe na osnovu toga koliko te drugi prihvataju
 • Veća smirenost i usklađenost u roditeljstvu, karijeri i svim drugim za tebe važnim životnim ulogama
 • Više vremena za stvari i ljude koji su ti zaista važni
 • Pronaći ćeš se u karijeri, napokon ćeš dati otkaz
 • Krenućeš da daješ te ispite koje nikako nisi davala
 • Više osećaja da je „sve nekako lakše“ i da je i za tebe toliko toga moguće!

Evo šta su konkretno u svom životu promenile neke žene u samo par nedelja primene materijala sa Akademije:

Onda kada se i ti tako budeš osećala:

 • I muž i tvoja kuma, koleginica će želeti iste takve promene
 • Dete će ti biti saradljivije, jer ćeš ti biti više smirena i prisutna za njega
 • Lakše ćeš dati otkaz/više ćeš zarađivati na poslu jer ćeš biti osnažena i više fokusirana na prave stvari
 • Bićeš manje pod stresom jer će ti um i telo biti u balansu
 • Manje ćeš se pitati da li te mama ili partner dovoljno vole, jer ćeš svim srcem živeti priču da prvo treba da znaš kako sama sebi da pružiš tu ljubav.

 

SVE VREME ĆEŠ NA TOM PUTU IMATI PRISTUP MOM ZNANJU I PODRŠCI, I MENI KOJA VERUJEM U TEBE VIŠE NEGO TI SAMA. I DRUGIH ŽENA KOJE SU SLIČNE TEBI I KOJE ĆE SE ZAJEDNO SA TOBOM RADOVATI SVEMU ŠTO POSTIGNEŠ.

Spisak modula i obrađenih tema:

1. Upravljanje emocijama

Učićeš kako da razumeš i prihvatiš sve neprijatne emocije koje te opsedaju, tako da umanjiš njihov negativni uticaj na tvoj svakodnevni život i da više ne budu babaroga od koje se sklanjaš ili koju ignorišeš.

2. Mindset i uverenja

Učićeš kako da ne veruješ svim teškim mislima koje tvoj um kreira, tako da kroz život napokon ideš uprkos njima. Takođe ćeš razviti mindset koji ti pomaže da napreduješ i da živiš kvalitetnije, umesto da te sputava i čini da budeš zaglavljena.

3. Mudrost tela

Učićeš kako da se uspešnije suočavaš sa stresom i neprospavanim noćima, tako da dođeš do većeg svakodnevnog mira i većeg umeća slušanja signala koje ti šalje tvoje telo.

4. Odnos sa roditeljima

Bolje ćeš razumeti ponašanje svojih roditelja, učićeš kako da im oprostiš i vratiš teret sa kojim si išla kroz život. Takođe, rešićeš se sindroma „dobre devojčice“ iz kog si živela i povećaćeš ljubav prema sebi izgradnjom samosaosećajnosti, a ne traganjem za odobrenjem i prihvatanjem od strane drugih.

5. Partnerski odnosi

Dobićeš smernice kako da izgradiš bolji odnos sa partnerom, ili  da nađeš odgovore zašto si single (ukoliko nemaš partnera). 

6. Granice i komunikacija

Naučićeš kako da bez griže savesti postaviš granice prema drugima, i kako da ih posle održavaš (bez izvinjavanja, pravdanja ili objašnjavanja), tako što ćeš znati tačno kako da primiš i da uputiš kritiku koja je konstruktivna (bez da burno reaguješ ili da se previše povlačiš).

7. Ciljevi i organizacija

Naučićeš kako da otkriješ svoje „zašto“ u oblastima koje su ti važne, i kako da definišeš ciljeve koje ćeš zaista ostvariti. Tako ćeš dalje manje odlagati i bićeš bolje organizovana.

8. Roditeljstvo

Ovde rešavamo sve izazove koje roditelji mogu imati sa decom do 9 godina: kako da manje vičeš, bolje postaviš granice, pristupiš detetu koje je u burnoj reakciji, razumeš njegov temperament, usaglasiš se sa partnerom.

Da rezimiramo, šta dobijaš u okviru Akademije?

Audio i video materijal

Snimljeni audio i video materijal sa detaljnom razradom tema, puno ličnih i primera iz prakse i objašnjenja vežbi koje prate priču iz snimaka, tako da ti sve bude jednostavno i lako za primeniti. Postavljen je na platformi za učenje, i pristup imaš 6 meseci. Materijale i bonuse možeš da skineš i da ih imaš zauvek.

Pisani materijal/radni listovi

Dobijaćeš radne listove i formulare za vežbe, pitanja za Dnevnik, kao i dodatna objašnjenja i pisani materijal, tako da ti sve bude lakše i praktičnije da primeniš, pa da brže vidiš rezultate.

Uživo Zoom coaching sesije

U periodu od 4 meseca svake  druge srede od 18-20h ćemo se svi nalaziti uživo na Zoomu, tako da uz moje znanje i podršku, kao i međusobnu podršku žena u zajednici, osećaš sigurna prostor da se otvoriš i rešiš bilo koji problem koji te muči. 6 meseci od upisa imamo i jednu kontrolnu sesiju. Dakle, investiraš ukupno u 9 dvočasovnih grupnih sesija (to je kao da 18 puta ideš kod coacha/psihoterapeuta).

Sekcija "Želim da saznam više"

Preko 10h sati dodatnih snimaka i vežbi na teme 8 modula (na Drive-u), za one od vas koji želite da odvojite vreme za dodatni materijal, a samim tim i dodatni napredak. Preslušavanje ovog materijala nije obavezno, ali mu svakako dobijaš pristup.

Podrška žena iz zajednice (FB grupa)

U zajedničkoj FB grupi sa drugim ženama možeš da razmenjuješ iskustva, da zajedno rešavaš tekuće izazove i da shvatiš da u tome nisi sama. U skladu sa potrebama, u grupi ćemo imati zajedničke izazove, nova pitanja i vežbe, i sve ostalo što će te dodatno podržati na tvom putu ka napretku.

Kolika je investicija?

497
 • Pristup materijalu 6 meseci, doživotan pristup bonusima
 • Prisustvo na 9 grupnih coaching sesija
 • BONUS (objašnjeno u nastavku)
 • Mogućnost plaćanja u dve mesečne rate

To nije sve. Imam i bonuse za tebe:

(Dobijaš ih u paketu sa Akademijom.)

Online program Upoznajte svoj potencijal

Program koji će ti pomoći da bolje upoznaš svoj potencijal, svoju poslovnu svrhu i da kreiraš idealan posao za tebe, a u skladu sa okolnostima koje te okružuju. Program je ranije bio u slobodnoj prodaji i poverenje mu je poklonilo preko 250 ljudi.

9 lekcija: kako do uspeha i veće motivacije, vrednosti, svrha, potencijal, vođena vizualizacija, analiza okolnosti, strah, odlaganje.

Radionica o samopouzdanju

Jednočasovna radionica na kojoj ćeš saznati šta je to što čini osnovu visokog samopouzdanja, što ćeš odmah moći i da testiraš kod sebe u okviru pratećih vežbi koje dobijaš uz ovaj snimak.

Mini predavanje o perfekcionizmu

U pola sata ovog mini audio predavanja saznaćeš suštinu koja ti je potrebna kada je perfekcionizam u pitanju, i dobićeš smernice i prateće vežbe da to kod sebe promeniš.

Priručnik za lični napredak

74 stranice pune korisnih smernica i tehnika za tvoj lični napredak. Tvoj verni saputnik za sve one najčešće situacije u kojima te život „drma“.

Audio predavanje i e - Knjiga "Kako da se pokrenete (i da manje odlažete)?"

Predavanje i e-knjiga će ti dati puno korisnih smernica kako da se napokon pokreneš i da manje odlažeš one aktivnosti koje su ti važne, a koje će te dovesti do ostvarenja tvojih ciljeva.

Radionica "Kako vaspitati dete u 21. veku"

Dvosatna radionica koja će ti dati sve osnove povezujućeg roditeljstva: kako da manje vičeš, da ne kažnjavaš dete, kako da ne budeš popustljiv roditelj, kako da postaviš granice iz pozicije nežnog autoriteta i da se više povezuješ sa svojim detetom.

e-Knjiga "Kako da dečji bes ne bude svima stres"

66 stranica saveta i primera kako da na najbolji način izađeš na kraj sa dečjim burnim reakcijama, tantrumima, a kroz rad na sebi i povezivanje sa detetom, iz pozicije ljubavi i prihvatanja.

I dalje nisi sigurna da li je moja Akademija pravo rešenje za tebe? Možda će ti u donošenju odluke pomoći utisci žena kojima je ona pomogla:

Marija Vujaklija

Borka Teodorović

Davorka Ilić

Emina Perić Komnenović

Nataša Šopić

Na Akademiji sam naučila da pre verujem svom telu nego svom umu i da rečima svog uma ne dajem magično dejstvo! Počela sam da osećam, da budem sa svojim emocijama i prijatnim i neprijatnim, jer tu su, završe svoj ciklus i nema guranja knedli i guranja pod tepih i čekanje da ekspres lonac eksplodira! Ne iscrpljujem svoj um i telo više, i hranim dušu, nežnija sam prema sebi. Sada lakše prihvatam svoje greške, brže ustajem kad padnem. Najviše mi je značio odnos sa roditeljima, oprostila sam i sve zbog čega sam ih krivila i prigrlila sam svoje neutešeno unutrašnje dete. Sada više gledam na sebe, a ne ogledam se u očima drugih. Na Akademiji sam pronašla sebe. Investiranjem u Akademiju sam investirala i u život svoje dece, jer će moći da nauče od mame kako da reaguju u raznim izazovnim situacijama. Na Akademiji ćete naučiti kako da mazite sebe, naučiti da sanirate svoje rane, bez dosipanja soli i lepljenja flastera. Aleksandra, hvala što si moj život i život moje porodice obojila najlepšim bojama.

Jovana Marković Mitrović

Na Akademiju sam se prijavila jer mi je bilo teško da postavim granice, misleći da ću time povrediti druge i bila sam veoma nepokretna što se tiče završavanja ispita na fakultetu. Nakon Akademije sam se pokrenula što se tiče spremanja ispita. Mnogo sam smirenija i prihvatam da neke stvari moraju da budu neprijatne u trenutku kada kažem NE s tim što se kasnije lepo osećam. Završila sam sa ljutnjom prema osobama koje su me povredile. Razrešila sam sa sobom očekivanja prema njima i shvatila da je to što mi se sa njima desilo zapravo oslobađajuće. Znam da ne moram da pravim kompromis na račun svog mira. Akademija je jedna dobro osmišljena priča koju si, draga Aleksandra, oživela svojom pokretačkom energijom. To nije puka teorija bez duše već organizam koji diše. Sakupljajući žene sa istim ili sličnim problemima i težnjama, dala si prostora svakom delu tog tela da se osvesti. Teme su ključne i svaka je od velikog životnog značaja. HVALA! ❤️

Andrea Medvid

Nakon 4 mjeseca imam NOVU SEBE! Na početku me je svašta trigerovalo na djećje ponašanje, što je rezultiralo mojom čestom vikom i galamom, a iza osjećajem krivice. Često sam bila bespomoćna i puno plakala. A sada nakon 4 mjeseca znam što se događa u mom tijelu, lociram gdje se to nalazi u tijelu, zatim metoda 123 i smirivanje tijela, davanja mu puno ljubavi. Svaki dan sad radim divne meditacije opuštanja tijela, nekad i sa djecom. Zaista sam smirenija i prisutnija. Jednostavno sam prodisala i pronašla uzrok moga vikanja. Prodisala sam punim plućima. Ona meditacija gdje smo zamišljali sebe za 10 godina - ja sam sebe zamislila u drugoj državi (Švicarskoj), u predivnoj malenoj kući sa velikim dvorištem punim cvijeća i evo, to mi se možda vec sada i ostvari. Kao da Univerzum šalje neke znakove - čekamo vizu. muž aplicira za posao i čekamo vizu. Akademija me je zaista promenila, odgovorila na brojna pitanja i skinula ogromni teret sa vrata.

Dijana Mwenda

Na Akademiji sam dobila mogućnost da se otvorim i oslobodim. U grupi sam i sama sebe iznenadila količnom emocija koje su iz mene izbile kao lavina. Predivan je bio osećaj što sam imala ekipu koja me čuje i koja razume. Neverovatno je kroz kakav rolekoster emocija sam prošla, prvo onih teških koje su morale da izađu, pa onda do suza radosnica, zbog žena koje su bile tu i koje su me razumele. Akademija je definitivno nešto što svako treba sebi da priušti, ma koliko mislio da mu ne treba, jer verujem da svako živo biće ima na čemu da radi kako bi se unapredio i otkrio sve skrivene slojeve svoje duše. Aleksandra, budi ponosna do neba i više jer pomažeš ljudima na ovako jedinstven način, i što si stvorila Akademiju. Skidam kapu.

Nataša Šargić

Na Akademiji sam naučila da pre verujem svom telu nego svom umu i da rečima svog uma ne dajem magično dejstvo! Počela sam da osećam, da budem sa svojim emocijama i prijatnim i neprijatnim, jer tu su, završe svoj ciklus i nema guranja knedli i guranja pod tepih i čekanje da ekspres lonac eksplodira! Ne iscrpljujem svoj um i telo više, i hranim dušu, nežnija sam prema sebi. Sada lakše prihvatam svoje greške, brže ustajem kad padnem. Najviše mi je značio odnos sa roditeljima, oprostila sam i sve zbog čega sam ih krivila i prigrlila sam svoje neutešeno unutrašnje dete. Sada više gledam na sebe, a ne ogledam se u očima drugih. Na Akademiji sam pronašla sebe. Investiranjem u Akademiju sam investirala i u život svoje dece, jer će moći da nauče od mame kako da reaguju u raznim izazovnim situacijama. Na Akademiji ćete naučiti kako da mazite sebe, naučiti da sanirate svoje rane, bez dosipanja soli i lepljenja flastera. Aleksandra, hvala što si moj život i život moje porodice obojila najlepšim bojama.

Aleksandra Obradović Ingolić

Za mene je Akademija bila sjajno iskustvo boljeg upoznavanja i razumevanja sebe. Dobila sam puno novih uvida i znanja kao i puno tehnika za lepše i lakše funkcionisanje i rešavanje malih i velikih životnih izazova. Čini mi se da rad na samo jednom životnom segmentu ne bi imao pun efekat celovitog i dubinskog rada i napretka na sebi, kao kada se obrade sve oblasti Akademije. Sve pohvale za zoom grupne sesije koje lepo zaokruže pređenu oblast i daju dodatnu vrednost celom programu. Dodala bih da Akademija ne samo da može da zemeni individualni koučing, već uz posvećeni rad moze da pruži i mnogo više od koučinga. Takođe je odlična dopuna psihoterapeutskom procesu.

Jadranka Berger

Na Akademiji sam dobila znanja, veštine, alate i podršku u kriznom periodu života kada mi je trebalo da se oporavim od jedne tada aktuelne emotivne traume. Uz pomoć Akademije mogla sam bolje da shvatim šta se dešava i da odem dalje u prošlost i pronađem odgovore na neka pitanja koja su me mučila još od detinjstva. Naučila sam da se odvojim od njih, da ih (bolje) prepoznam i da znam šta da radim sa njima, pogotovo ako su te emocije i misli neprijatne. Hvala za SVE uvide. Meni je ovo life-changing. A tek sam na početku.

Jelena Milivojević

Najvažnije sto sam dobila na Akademiji je promena fokusa i moć da sam ja i samo ja ta koja upravlja svojim mislima i osećanjima. Ok, javljaju se, to ne mogu da sprečim, ali mogu da ih registrujem i zaustavim da se šire. Godinama sam sebe uništavala stvaranjem tih krugova, postavljanjem pitanja zašo su ljudi takvi oko mene. A sada sam fokusirana na sebe. Svi su moduli podjednako važni, i redosled je baš takav kakav treba da bude. Pre ovoga sam se konsultovala sa još tri psihologa, svi su mi rekli da je potrebno da se okrenem sebi i da zavolim sebe, ali tek ste mi Vi objasnili kako da to uradim. Hvala puno!

anita-dzambo

Anita Džambo

Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je Akademija opsežna i detaljna, i kakve bogate i kvalitetne materijale sadrži.
Najviše od svega su mi godili i osobni primjeri tj. pojašnjenja uz pojedinačne teme.
Meni je Akademija prvi program kojeg sam primila osobno, koji me onako „dira“. Valjda je došao u pravom trenutku u moj život.
Trenutno me neke životne situacije opet lupaju poput brodoloma, ali svako malo se podsjetim nekih savjeta pa im se vratim u Akademiji da me motiviraju za dalje, da izdržim težak period.
Aleksandra kao predavač lijepu energiju o tu neku vrcavost koja baš prija.
Najviše uvida iz Akademije sam dobila u smislu saznanja o svom mislećem JA i koliko misli utječu na svakodnevni život. A najviše mi pomažu tehnike smirivanja kod odgoja moje curice, kao i riječi poput „to se događa i drugima/nisi sama/proći će“.

ivana-misevic

Ivana Mišević

Akademija mi je pomogla u velikom broju stvari i ja sam bila pravi kandidat za nju: sada u velikom broju situacija uspevam da osvestim kada su mi neke misli štetne i kažem sebi da pustim da prođu, da budu tu, ali da se od njih distanciram. Isto i sa emocijama – postavljam sebi pitanje šta ti treba u ovom trenutku. Samim tim što sebe malo bolje razumem, poboljšava mi se i komunikacija sa ostalima. Ovakav način kontinuiranog bavljenja sobom je bio jedan iskorak za mene, takav da sad samo mogu da idem dalje, jer vidim koliko je višestruko značajno. Promenu primećuje i moj muž, promenu će primetiti i moji klinci verovatno na nekom njihovom nivou, jer ja sada posle većine svojih roditeljskih kikseva kažem izvini (i njima i mužu), kad je već nemoguće ne grešiti.
Sada sam bliža svom potencijalu nego pre i mnogo bolje razumem svoje dobre i loše strane nego pre 6 meseci.

jovana-vukovic

Jovana Vuković

Moj opšti utisak je da je Akademija sjajno osmišljena i koncipirana. Uz aktivan rad, trud i primenu, mogu da se rese mnoge dileme i poblemi, pre svega u svojoj glavi pa onda i u odnosima sa drugima.

Ja sam uključila i supruga i Akademija mi je najviše pomogla da unapredim komunikaciju sa partnerom; da rešimo konfliktne situacije, da naučimo u kriznim situacijama da razgovaramo a ne da se svađamo, da se bolje upoznamo i još bolje povežemo i zbližimo.
Takođe nam je pomogla da se usaglasimo u postavljanju zdravih granica našim roditeljima, rođacima i prijateljima, jer smo tu imali neslaganja od kada smo postali roditelji.

O Aleksandri kao predavaču bih dodala da je kroz teme koje obrađujemo opravdala naše simpatije i poverenje stečeno prateći tnjen rad na društvenim mrežama i sajtu.

isidora-grbić

Isidora Grbić

Akademija mi se jako svidela jer je materijal organizovan i poslagan onako kako treba. Pronašla sam dosta informacija koje nisam do tada znala, iako dosta čitam na ovu temu i bavim se već neko vrijeme sobom.
Aleksandra je uspela da suštinu sakupi na jednom mjestu i samim tim sve pohvale sa moje strane.


„Moja“ tema je bila komunikacija i odnosi sa drugima, tako da moram reći da sam dosta novih informacija o sebi izvukla razumjevajući bolje attachment i povezivanje. Uvidjela sam takođe koje sam stvari već do sada radom na sebi popravila. Meditaciju i povezivanje sa unutrašnjim djetetom sam prvi put radila i bilo je jako intenzivno. Plakala sam skoro od samog početka i vratila se u neke misli i strahove na koje sam zaboravila. Ali sam nakon toga popričala sa malom Isidorom i bila joj podrška koja joj je falila u tom trenutku. Dio o partnerskim odnosima mi se takođe jako svidio i uvidjela sam neke modele koje ponavljam. Što se tiče Aleksandre kao predavača, mogu reći da smiruje i donosi neki balans sa sobom. Sviđa mi se što govori iz ličnih primjera i što ne predstavlja da je savršena jer radi na sebi. Aleksandra daje realnu sliku i realne ciljeve za sve nas, da shvatimo iako ne možemo biti savršeni možemo bolje prihvatati situacije i učiti iz njih i takođe iz odnosa sa drugim ljudima.

Tamara Perović

Najvažnije što sam dobila na Akademiji je saznanje da nisam sama i da je sve rešivo u nama i da treba da osluškujemo svoje telo a kanališemo svoje misli, kao i to da su ljubav i saosećanje prema sebi zlata vredni. Otvorila sam svoju pandorinu kutiju i pozabavila se više svojom traumom i majkom koja me je ostavila. Preporuka i za ljude koji misle da kod njih nema šta kopkati i da nemaju traume - da se edukuju, provere, istraže. Ovo je nešto što bih volela da je i u školama i vrtićima i na poslu, jer smo više i fizicki bolesni zato što ne brinemo o svom mentalnom zdravlju.

Milena Biga

Na Akademiji sam dobila prvo spoznaju da nisam sama u ovome i dobila sam podršku kako u tebi, tako i u ostalim Akademkama, a zatim sam počela sa upoznajem sebe, svoje emocije, misli, ponašanje, i uopšte uvid kako svi funkcionišemo. Dobila sam konkretne tehnike koje mi svakodnevno pomažu u mojim izazovima i u odnosima sa drugima. Akademiju bih predložila da se uvede kao obavezni predmet u školama još od osnovne škole. U gimnaziji imamo predmet psihologija, ali bih ga preimenovala u istorija psihologije, jer ne pruža praktična znanja kao Akademija. Ovaj svet bi bio mnogo bolje mesto za život, kad bi ovo znanje bilo dostupno svima.

Biljana Zornić

Kako sam prošla sve teme Akademije mogu reći da su baš te teme one koje su mi bile i potrebne, i kojima ću se još detaljnije baviti i učiti . Materijal je toliko sveobuhvatan, jasan, primenljiv, sa toliko stvarnih i realnih primera. Meni je najvažnije da je materijal neopterećujuć, sa nekakvim stalnim moranjem i pritiskom - "moraš ovako, onako", nego baš naprotiv! Materijal na Akademiji je potpuno podržavajuć za situacije koje se dešavaju i koje ne teraju da osećam krivicu što nešto jesam ili nisam. Sve je potpuno ok i individualno i naše lično. Za Aleksandru sve pohvale. Uživala sam slušajući je! Hvala za svaku podeljenu ličnu situaciju, hvala za iskustva sa posla, za neposrednost, za jasnoću, za izabrane teme, za precizno napisan materijal i vežbe, za dozvolu da pogrešimo.

Ovo je mesto na kom čvrsto verujemo da uz smernice stručnjaka/mentora, ali i uz podršku drugih žena, najbrže možeš doći do željenih rezultata. Onda kada se otvoriš i osetiš da si podržana i da te žene slične tebi razumeju, osetićeš i onaj moćan osećaj „nisam sama“, koji je samo dodatno gorivo da brže i kvalitetnije dođeš do rezultata.

AKADEMIJA JE NAJBOLJA  PONUDA LIČNOG RADA ZA TU CENU, JER DOBIJAŠ SVE NA JEDNOM MESTU. OBUHVATA SVE OBLASTI KOJE BI MOGLE DA TI TREBAJU, PA NE MORAŠ DA LUTAŠ I TRAŽIŠ RAZLIČITE COACHEVE ZA RAZLIČITE IZAZOVE.

Važna napomena:

Materijal na Akademiji NIJE ZAMENA ZA DUBINSKU PSIHOTERAPIJU.

Ukoliko imaš neki dublji psihološki problem (npr. česti i teški panični napadi, depresija, fobije…) ili preživljenu traumu koji ti u velikoj meri kvari svakodnevnu funkcionalnost, razgovor 1 na 1 sa psihoterapeutom je verovatno najbolje rešenje za tebe. Akademija se pokazala kao odličan dodatak u takvim slučajevima, i još bolji nastavak nakon završetka sa psihoterapijom.

Međutim, ukoliko želiš da unaprediš ili rešiš svakodnevne izazove u nekoj konkretnoj životnoj oblasti, garantujem da će ti Akademija uštedeti bar 6 meseci odlaska kod psihologa, coach-a ili nekog drugog stručnjaka.

 

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

profesionalna orijentacija

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka i žena jednog istog takvog odraslog čoveka..

Žena koja je puno grešila, ali i učila i radila na sebi. Nakon dvadeset godina ličnog i profesionalnog rada postala sam samopouzdana osoba koja zna šta želi i koja živi to što priča.

Taj moj put izgradnje samopouzdanja i dolaska do samoostvarenosti nije bilo lak, ali su rezultati nemerljivi sa bilo čim. Jer uživanje u svojoj koži i ljubav koju osećam prema sebi je neophodna osnova za uspeh u bilo kojoj životnoj oblasti.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada, držanja predavanja, radionica i treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam preko 5000 osoba da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj funkcionalnosti.

Obzirom da čvrsto verujem kako se sreća umnožava deljenjem, sa velikom radošću svakodnevno prenosim svoje znanje i iskustvo u mojoj zajednici ljudi koja danas broji  na desetine hiljada pratilaca.

Čvrsto sam ubeđena da je Akademija pravi i sveobuhvatan način da dođem do najvećeg broja vas i pomognem vam da i vi započnete slično putovanje izgradnje visokog samopouzdanja i dobrog poznavanja sebe.

 

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka i žena jednog istog takvog odraslog čoveka.

Žena koja je puno grešila, ali i učila i radila na sebi. Nakon dvadeset godina ličnog i profesionalnog rada postala sam samopouzdana osoba koja zna šta želi i koja živi to što priča.

Taj moj put izgradnje samopouzdanja i dolaska do samoostvarenosti nije bilo lak, ali su rezultati nemerljivi sa bilo čim. Jer uživanje u svojoj koži i ljubav koju osećam prema sebi je neophodna osnova za uspeh u bilo kojoj životnoj oblasti.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada, držanja predavanja, radionica i treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju osoba da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj funkcionalnosti.

Obzirom da čvrsto verujem kako se sreća umnožava deljenjem, sa velikom radošću svakodnevno prenosim svoje znanje i iskustvo u mojoj zajednici ljudi koja danas broji i na desetine hiljada pratilaca.

Čvrsto sam ubeđena da je Akademija sledeći logičan nivo i pravi način da dođem do najvećeg broja vas i pomognem vam da i vi započnete slično putovanje izgradnje visokog samopouzdanja i dobrog poznavanja sebe.

Žene kažu da su u #jedvačekanje energiji kad iščekuju početak Akademije.  U taj osećaj dođu često i nakon što su otvorile u grupi, i naišle na odobravanje i podršku, umesto na odbacivanje. Onda jedva čekaju svoje sledeće takvo otvaranje, jer kažu kako je tada za njih "samo nebo - granica".

Prijavi se ovde:

 Upis 8. generacije je u oktobru 2024. godine.

Već sada se možeš prijaviti i zauzeti svoje mesto, klikom na dugme ispod ovog teksta i popuniti upitnik (treba ti oko 3-4 minuta) kako bih videla da li ti Akademija zaista može pomoći, pa da ti ne oduzimam vreme ili novac, ukoliko to nije slučaj.

Odgovoriću ti na mail u roku od 24h sa svim informacijama. Broj žena u sledećoj grupi će biti ograničen, pa već sada možeš rezervisati svoje mesto, ukoliko budeš primljena.

Kada klikneš na dugme za prijavu, sačekaj dok te ne prebaci na drugu stranicu.

Neizmerno sam srećna što imam priliku da ti pomognem da bolje upoznaš sebe i da više veruješ sebi. Srećan život u svojoj koži nema cenu.

×


  Najčešće postavljena pitanja:

  Pristup platformi za učenje imaš 6 meseci, a pristup radnom materijalu i bonusima imaš doživotno.

  Da. Materijal je već unapred snimljen i svako ga prelazi u skladu sa svojim potrebama i obavezama. Najbolje je da odvojiš vreme i materijal prelaziš po vremenskom planu od 4 meseca koji ćeš dobiti sa materijalom, kako bi imala konkretna pitanja i neodumice na tematskim coaching sesijama. No, ništa nije obavezno. To je samo preporuka. Snimci coaching sesija će ti takođe biti dostupni nakon što ih uživo održimo.

  Moj pristup radu je zasnovan pre svega na ličnom iskustvu, a potom i na dvodecenijskom profesionalnom iskustvu. Dakle, praktično sve metode, primere i smernice koje sam vam predstavila na Akademiji u praksi sam isprobala ili sama ja, ili ljudi sa kojima sam radila. Čvrsto verujem da je to najbolji put do željenih promena, jer suvu teoriju možete naći bilo gde na internetu. O tome kako je Akademija zaista pomogla polaznicama, pročitaj iznad u detaljnim utiscima koje su mi napisale.

  Ukoliko si spremna da izađeš iz zone poznatog i sigurnog i da preduzimaš korake posvećene akcije ka svojoj transformaciji, umesto da od mene očekuješ da ti budem mama koja će preuzimati odgovornost za tvoje promene, onda si prava osoba za Akademiju. Uvek mi možeš pisati na mail: aleksandrabirta@gmail.com i rado ću ti pomoći u donošenju odluke da li da upišeš Akademiju ili da se ipak obratiš nekom drugom stručnjaku. Ja ne jurim novac i ne primam bilo koga na Akademiju. Primam samo one za koje verujem da su u poziciji da mogu da primene ono što mogu da ih naučim.

  Na  Akademiji nikoga ne jurimo niti silimo na bilo šta. Ukoiko ti iz nekog razloga odgovara da baš sada uplatiš Akademiju, a da se materijalu posvećeno posvetiš kasnije, to je tvoja odluka i ja je poštujem. Bolje posvećena akcija bilo kada, nego kvazi „kao nešto radim, a u stvari ništa ne radim“ pristup sada. Ono što bih ti u tom slučaju preporučila je da se bar pojavljuješ na coaching sesijama, jer se tu dešava prava magija. 

  Svaka promena podrazumeva izvestan rad, napor i istrajnost. Na Akademiji čvrsto verujemo da ako znaš kako želiš da se osećaš i kakva osoba da postaneš, lakše će ti biti i da kreneš i da istraješ na putu svoje lične transformacije, jer će to biti svojevrsna motivacija i pokretač na tom putu. Bolje je biti usmeren na proces, pa usput i da rešavaš probleme i nelagode, nego od početka razmišljati samo o giljanju i znoju koji te očekuje (a od čega se pola možda neće ni desiti), jer u drugom slučaju verovatno nećeš nikad ni krenuti. Na Akademiji te učim kako da iznova realizuješ takve korake posvećene akcije koji zaista donose rezultate.

  Na Akademiji polazimo od uverenja da je novac uložen u sebe najbolje potrošen novac.  Novac teče, ide u krug. Što ga više dajemo, ulažemo, trošimo, on nam se i vraća.

  Verujem da postoji dosta vas kojima ne ostaje skoro ništa kada odvojite novac za mesečne neophodne troškove, ali i tada se može puno toga uraditi, samo ako se bolje organizujete, u skladu sa vašim trenutnim prioritetima. Akademija zamenjuje bar  24 (sigurno i više) coaching sesija. Ako uzmemo u obzir da je okvirna cena jedne individualne sesije oko 40-50€, ti napravi dalju računicu da li se isplati da uložiš u Akademiju.

  Ono što ja mogu ponuditi je uplata ukupne sume na dve rate. Na vama je da odlučite da li je takav ulog nešto što je vama prioritet. Jer, ako jeste, novac ćete naći.