DIY: čiviluk za odeću

U periodu pre porođaja imala sam dosta vremena da budem kreativna. Samo da sam htela. A htela sam. I bila sam.

Već sam spominjala da naš Mateo za sada ima samo mali kutak u zajedničkoj sobi (dok ne poraste i istera nas iz nje). Zato sam se potrudila da ga maksimalno iskoristim i ulepšam. Dobro, zbog sebe da ga ulepšam, jer i ja u toj sobi boravim veći deo dana, a on je mala beba kojoj je svejedno kako je ukrašen prostor dok god ima dovoljno hrane i ruku za nosanje.

Kada samo postavili sve police i Mateov ormarić, i kada sam shvatila da je i on (kao i tata) morao mami da “pozajmi” jednu policu za njenu odeću, shvatila sam da će uskoro biti malo mesta za njegovu.Šetajući Fruškom gorom palo mi je na pamet da jednu lepu granu koju sam ugledala provučem kroz policu i njegovu odeću okačim na nju. Tako je i on dobio svoj čiviluk.

DSC_0795_Fotor_Collage

Granu sam prelakirala zaštitnim lakom za akrilne boje da se ne bi krunio, a na krajeve sam obmotala jutin konopac. Radi estetike, ali i da grana ne klizi kroz metalna postolja.

Jedva čekam da napunim ovaj čiviluk 🙂

 

Moje ime je Aleksandra. Ja sam majka i žena, psiholog i freelance pisac. Često mislim da nešto može bolje i lepše. Osim kada odlučim da uživam u trenutku baš onakvom kakav jeste. Jer, život je onakav kakvim ga mi napravimo!

18 thoughts on “DIY: čiviluk za odeću

  1. Super je ispalo i super mi je to fora! Presladak je kutak! Ja sam tako htjela u hodniku napraviti za jakne i kapute jer mi je vješalica vječno natrpana i ružno izgleda (ne mogu nikako ukućane istrenirati da vraćaju odjeću koju ne nose u garderobu)! 🙂 Ova sa malom slatkom odjećom izgleda još bolje! 🙂

  2. Mogo je cute ideja i bas mi se sve dopada.Mi jos nemamo sobicu, ali na prolece cemo je valjda imati.Beba i njen krevetic su sa nama.
    Bas uvek sve dobro smestis, i puna si ideja.
    Videla sam fotku na instagramu, ali tek sada ti dajem komentar.Nemamo jos uvek komp.

Volela bih čuti tvoje mišljenje: