DIY: Mateo inicijali

Obzirom da je naš mali dosta kasnio, dao je svojoj majci dosta slobodnog vremena da razvija svoju kreativnost i priprema se za njegov dolazak. Obzirom da Mateo deli sobu sa svojim roditeljima, tj. dobio je samo jedan mali delić sobe, pored bračnog kreveta roditelja, majka je htela da taj njegov kutak osveži i učini ga autentičnim iliti Mateotintičnim.

Ovo je jedan od detalja. Od jeftinog rama kupljenog u kineskoj prodavnici…

Mama je osmislila ovo. Da se zna ko je ovde gazda!

Pored vidite i belu kutiju iz Ikee koja je mami bila dosadna, pa je i nju malo obložila.

A kako je mama sredila ovaj ram? Običnom temperom je obojila ram, pa je dobila taj pomalo rustičan look, bez potrebe za šmirglanjem. Na običnom papiru akrilnom bojom je iscrtala crne linije. Merila ih je lenjirom, naravno, da budu koliko-toliko jednake. Od ukrasnog papira je isekla slovo M i mali venčić od gore, a od ostataka “čipkastog” papira je ukrasila uglove ovog rama.

Da li vam se sviđa?

Moje ime je Aleksandra. Ja sam majka i žena, psiholog i freelance pisac. Često mislim da nešto može bolje i lepše. Osim kada odlučim da uživam u trenutku baš onakvom kakav jeste. Jer, život je onakav kakvim ga mi napravimo!

5 thoughts on “DIY: Mateo inicijali

  1. prvo, i treba se znati ko je sada gazda!
    a drugo, mora da je mali jako dobra beba kad imaš vremena, barem za bilo što napraviti. ja se ne sjećam da sam mogla odvojiti koju minutu, a kamoli više, za sebe, vječito su visili na meni 🙂
    odličan rad, mama!

Volela bih čuti tvoje mišljenje: