DIY: zidni ram za slike od metalnog ofingera

U toku mi je razmeštanje i premeštanje sobe (čitaj: uklanjanje ovo “malo” garderobe koje imam zarad novih komada nameštaja). Uskoro se tu useljava jedan mali anđeo koje će imati prioritet, te je sve podređeno njemu. Pa čak i moja garderoba, prikupljana godinama.

LM, po prvi put sam imala višak ofingera. Jedan metalni se nekako izdvojio i stalno se motao tu oko mojih nogu:

Obzirom da sam u tim trenucima pravila i novu zidnu galeriju (o tome više u nekom o narednih postova), palo mi je na pamet da ga mogu iskoristiti kao neku vrstu rama ili držača za slike. Presekla sam ga u donjem delu, i poigrala se njegovim raznim novim oblicima. Ovaj mi se nekako najviše uklapao u galeriju.

Zakačila sam dve “fotke” na njega i držala ga tako danima na zidu.

No, nešto mi je tu falilo. Obratila sam se svojoj staroj ljubavi – juta konopcu, i setila se da ofinger mogu njime obaviti. Taman će ići iz ovaj drveni ram sa leve strane. Oblepila sam ga lepljivom trakom i samo motala konopac oko njega. Kod Kineza sam kupila ove slatke drvene štipaljkice i samo zakačila željene “slike”. Ovo je finalno rešenje. Meni se mnogo više sviđa!

11 thoughts on “DIY: zidni ram za slike od metalnog ofingera

  1. Super stvar si napravila od onako običnog ofingera i lepo ga uklopila u već postojeću situaciju…Trudnoća ti udara na kreativnost, čini mi se da bi samo nešto "čačkala"… ;))

Volela bih čuti tvoje mišljenje: