Sveobuhvatna e-knjiga koja će pomoći vama i vašem malom detetu da što lakše pregurate njegove burne izlive emocije besa.


Da li vaše dete doživljava tantrume i druge burne izlive emocije besa?

Da li osećate nemoć da pomognete njemu i sebi u takvim situacijama?

Možda vam se čini da su sva druga deca mirna, a da samo vaše dete ima takve burne izlive emocije? Pa zbog toga osećate kao ste sami u problemu.

 

Znajte da niste sami.  To se dešava mnogima. Bes je jedna sasvim prirodna emocija i slaba kontrola iste je česta pojava u ranom razvoju dece. Samo što mnogi ne žele da pričaju o tome jer je posledica besa kod dece ponašanje koje po mnogima nije društveno prihvatljivo.

 

Ja vas razumem i kao psiholog, ali i kao roditelj, s obzirom na to da smo moje dete i ja godinama bili u sličnom problemu. Na tom putu smo se oboje puno razvijali, upoznavali i isprobavali razne tehnike i pristupe, i na kraju uspeli da celu tu razvojnu fazu završimo kao jače ličnosti koje su još više povezane.

Upravo sva ta iskustva i znanja sam utočila u ovu e-knjigu, sa osnovnim ciljem da vam pomognem i da shvatite da niste sami u problemu.

 

NEKE OD TEMA KOJE SU OBRAĐENE U E-KNJIZI:

arrow
 • Kako nastaje i kako se ispoljava emocija besa?
 • Koji su okidači besa kod dece?
 • Kako nastaju tantrumi i preplavljenost kod dece?
 • Kako da promenite ugao gledanja na dečije loše ponašanje?
 • Kako da umanjite šansu da se bes pojavi?
 • Koje su korisne tehnike koje možete primeniti kad se dečji bes već desi?
 • Šta konkretno možete reći u takvim situacijama?
 • Da li su dečji tantrumi isto što i razmaženost?
 • .. i još mnogo drugih odgovora na pitanja koje mi redovno postavljate!

Želim da naručim e-knjigu

Najvredniji dar koji detetu možemo dati je sigurno okruženje da oseti sve
emocije i umeće da se na pravi način nosi s onim osećanjima
koja nisu prijatna.Autor e-knjige

Aleksandra Birta Ilić

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada,
držanja predavanja, radionicai treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju mladih osoba i njihovih porodica da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj porodičnoj
funkcionalnosti.

Edukovana sam iz različitih psiholoških i psihoterapijskih pravaca, ali nijedan od njih me nije dovoljno pripremio za roditeljstvo. Koliko god znanja i profesionalnog iskustva sam imala, kada sam svoje dete donela na svet, rodila sam se i nova ja. Aleksandra, majka, tabula rasa po pitanju roditeljstva.

Dok sam učila o sebi, svom detetu i o našem odnosu, sve to sam povezivala sa svojim teorijskim znanjem i profesionalnim iskustvom, i o tome redovno pisala i edukovala roditelje koji me prate na društvenim mrežama i blogu. Danas ta zajednica broji na desetine hiljada ljudi, kojima sa velikom radošću prenosim svoje znanje i iskustvo koje imam vezano za izazove roditeljstva u 21. veku, posebno za emocionalni i socijalni razvoj dece.

 

Iako toga možda još niste svesni, ono što sada radite je od najveće važnosti za buduće blagostanje i samopouzdanje vašeg deteta. Učenjem kako da ga razumete i prihvatite, i učenjem deteta kako da se izbori sa svojim neprijatnim emocijama, vi njemu pružate najveće bogatstvo koje roditelj može dati detetu.

A dete će vam jednom uzvratiti tako što će izrasti u osobu koja je srećna i sigurna u sebe, i koja zna samostalno da se nosi sa svim emocijama. I, ako ne pre, baš tada ćete shvatiti kako je sve ovo vredelo!

Hajde da odgajamo decu koja znaju da osećaju i koja znaju kako to na pravi način drugima da pokažu.

Da, želim ODMAH da naručim e-knjigu

 

 ŠTA DOBIJATE KUPOVINOM E-KNJIGE?

 

 • 66 STRANICA PRIČE O DEČJEM BESU (PDF)

  Pitka teorijska objašnjenja, mnoštvo primera iz lične i profesionalne prakse, vežbe da odmah primenite ono što naučite

 • DOŽIVOTAN PRISTUP

  Kada kupite e-knjigu dobijete pristup linku na kom se nalazi (zajedno sa radnom sveskom) i onda je možete sačuvati ili odštampati.

 • RADNA SVESKA (pdf)

  Sve vežbe su opisane i u odvojenoj radnoj svesci, u slučaju da želite da ih imate sažete na jednom mestu. Možete ih popunjavati na kompjuteru/telefonu i sačuvati kao nov fajl, ili odštampati i popunjavati rukom na papiru.

 • PRIMERI NAJČEŠĆIH SCENARIJA

  Najčešće svakodnevne izazovne situacije i primeri toga šta možete reći i uraditi


 

Cena e-knjige:

1500 dinara/15E


NARUČITE VAŠ PRIMERAK E-KNJIGE OVDE!

Prijavite se preko forme sa desne strane i ja ću vam odgovoriti u najkraćem roku sa podacima za plaćanje i daljim instrukcijama.

Plaćanje je preko računa, iz regiona i inostanstva preko Pay Pala ili pošte.

Kada kliknete na dugme za prijavu, sačekajte dok vas ne prebaci na drugu stranicu.

Neizmerno sam srećna što imam priliku da vam pomognem da bolje upoznate sebe i svoje dete, i da oboje naučite kako da živite sa svojim emocijama.

arrow

Popuni prijavu

Cenim vašu privatnost i neću vas spamovati