Linije, štrafte, i ostali drugari

Obožavam tufnice. I zvezdice. Kao motive na odeći, nakitu, u prostoru. Podsećaju me na razdraganost, detinjstvo, maštu.

 

Ali, skoro sam otkrila da ja već dugo volim i štraftice. Slučajno sam se okretala oko sebe i primetila da ih ima svuda po stanu.

 

A posebno u garderoberu svog sina. A da to nisam ni znala.

 

Možda ni to nije slučajno, jer me linije podsećaju na stabilnost, sigurnost i beskonačnost. A detetu treba upravo to: stabilan život, sigurno zadovoljenje njegovih potreba i beskonačna ljubav. Moj sin će imati sve to!

 

17 thoughts on “Linije, štrafte, i ostali drugari

  1. Isto obozavam tufnice, ma obozzaavvaaam, a nedavno sam bas pricala sa kolegicom sa fakulteta, i pricale smo o tufnicama, kruznim oblicima pa mi je ona rekla kako ona od svih oblika najvise voli krug, iako to navodno znaci da su te osobe "malo lude". I moja reakcija je bila ono kao, ma dobro vise volim pruge 😀 Salu na stranu, volim krug, kruzice, tufnice ali zaista logicno rjesenje je da krug nema kraja, a nase oko prirodno trazi kraj, ivicu, i u odsustvu istog tako ga umara, pa krug moze izazvati malo haoticnost u nasim mozgicima. Ovo sve pricam jer sam htjela u djeciju sobu staviti kruzice na zidove, pa sam ipak sad odustala 😉 Uf, raspisah se ja, nadam se da nisam utusila.
    Maleni je med pravi 🙂

Volela bih čuti tvoje mišljenje: