O blogu

Aleksandra Birta blog je mesto za proaktivan pristup svakodnevnim životnim izazovima, uz kreativno pronalaženje i isprobavanje novih rešenja. Na njemu se greši, uči se iz iskustva, ponovo se diže i srlja u nove pohode. Na neki način uvek kreativne i izazovne.

Ovde pišem za sve vas koji želite da poboljšate neke svoje životne uloge: od uloge žene/muškarca, roditelja, pa do profesionalca, druga, deteta. Većina nas je skup svih tih uloga, samo što su u određenim trenucima neke od njih više izražene a neke manje.

Na mom blogu nećete naići samo na cvetne i lepršave tekstove koji veličaju život. Ne. Ima i takvih postova naravno, napisanih u naletu ljubavi prema sebi i drugima, ali ima i onih koji vrište od očaja i osećanja nemoći u trenutku nekog izazova. Sa obaveznom nijansom optimizma, jer sutra uvek bude barem malo lakše.

Aleksandra Birta blog je mesto gde se kreativnost i proaktivnost stapaju u jedno, i tako čine vaš život lepšim i smislenijim. 

Ovo su objašnjenja osnovnih kategorija na blogu, kako biste lakše mogli da ga istražujete:

Lični razvoj – tekstovi koji vam pomažu da radite na sebi i da unapređujete svoju ličnost i ponašanje.

#radimnasebi priče – priče običnih ljudi o tome kako su prevazišli neke životne izazove.

Roditeljstvo – tesktovi koji vam pomažu da budete bolji roditelj za svoje dete.

Putovanja sa decom – naša iskustva, ideje i saveti za lakša i lepša putovanja sa decom.

Zdrav život – saveti i povremeni recepti za izgradnju zdravih navika, aktivnog života i balansirane ishrane vas i vaše porodice.

Dobrodošli!