Nikad nije bilo teže odgajati dete. Jasno nam je svima zašto nije dobro udarati i kažnjavati dete, ali niko nam ne kaže ŠTA konkretno da uradimo i KAKO da se ponašamo, pa da se uspešno povežemo sa detetom i istovremeno mu postavimo neophodne granice.

 

Sa druge strane, nikad nije bilo dragocenije odgajati dete. Razlog leži u tome što kad pronađete tu “žicu” koja će paliti u vašoj porodici, vi ćete naučiti kako da odgojite emocionalno stabilno dete, koje uživa u svojoj koži i koje je sigurno u sebe.

 

A to je mnogima iz naših starijih generacija baš trebalo, je l tako?

Moja online radionica KAKO ODGAJATI DETE u 21. VEKU je upravo ta koja će vam dati odgovore na prethodno opisane nedoumice.

 

NA RADIONICI ĆETE SAZNATI:

arrow
 • Kako se osloboditi tradicionalnih obrazaca u vaspitanju?
 • Kakav roditelj da budete ako niste ni strogi ni popustljivi?
 • Koji je to najvažniji zadatak roditelja danas?
 • Kako se povezati sa detetom i manje vikati?
 • Kako postaviti granice a da ne udarite ili ne kaznite dete?
 • Kako empatijom pomoći detetu da razvije emocionalnu stabilnost?
 • Zašto nikada nije bilo teže, ali ni dragocenije odgajati dete?

Želim da se prijavim za online radionicu

Oktobar

31

 • Subota, 31.10.2020.
 • Vreme: 11-13h
 • Platforma: Zoom aplikacija

Autor online radionice

Aleksandra Birta Ilić

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada, držanja predavanja, radionica i treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju mladih osoba i njihovih porodica da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj porodičnoj funkcionalnosti.

Edukovana sam iz različitih psiholoških i psihoterapijskih pravaca, ali nijedan od njih me nije dovoljno pripremio za roditeljstvo. Koliko god znanja i profesionalnog iskustva sam imala, kada sam svoje dete donela na svet, rodila sam se i nova ja. Aleksandra, majka, tabula rasa po pitanju roditeljstva.

Dok sam učila o sebi, svom detetu i o našem odnosu, sve to sam povezivala sa svojim teorijskim znanjem i profesionalnim iskustvom, i o tome redovno pisala i edukovala roditelje koji me prate na društvenim mrežama i blogu.

Danas ta zajednica broji na desetine hiljada ljudi, kojima sa velikom radošću prenosim svoje znanje i iskustvo koje imam vezano za izazove roditeljstva u 21. veku.


Ono što mene razlikuje od mnogih drugih stručnjaka je to što pričam iskreno, realno i što sve povezujem sa realnim primerima iz lične i profesionalne prakse.

Takođe, nije mi teško da javno priznam kad pogrešim kao roditelj, obzirom da je to mnogo važno, posebno danas u vremenu primata prikazivanja savršenih života na društvenim mrežama.

A jasno je da SAVRŠENI RODITELJI NE POSTOJE. Postoje roditelji koji se trude i koji uče, i oni koji veruju da "su takvi kakvi su" i da "dete mora biti onakvo kakvo su zamislili"

Ako i vi pripadate prvoj grupi roditelja, sigurna sam da će vam značiti moja online radionica. U njoj ću vam pružiti puno korisnih informacija, primera i saveta, ali i podsetnike na poruku koja nam uvek svima treba:

NISTE SAMI U PROBLEMU, DRAGI RODITELJI!

Da, želim ODMAH da se prijavim za online radionicu!

 


NISTE SIGURNI DA LI JE MOJA RADIONICA PRAVO REŠENJE ZA VAS? MOŽDA ĆE VAM UTISCI POLAZNICA PRETHODNE RADIONICE POMOĆI U DONOŠENJU ODLUKE:


Ne znam kada je prošlo dva sata, najiskrenije. Ovo je mala cena za ovako veliku investiciju za decu i roditelje.

Milica K.

Hvala na odličnoj radionici. Puno korisnog sadržaja, a posebno mi je značio osvrt na praktičnu primenu. Željno iščekujem novu radionicu.

Maja M.

Radionica je bila sjajna. Iskreno, nisam očekivala toliko korisnih informacija. Veoma mi se dopao način izlaganja koji je u svakom momentu dobrano opravdan naučnim činjenicama. Radionica zlata vredi.

Jelena J.

Zahvalna sam vam pre svega što ste na super brz i jednostavan način objasnili sta znači biti roditelj danas i što ste nam dali predloge kako da se nosimo sa izazovima odgajanja.

Jelena M.

Radionica je bila sjajna! Drago mi je što sam potvrdila svoja uverenja o roditeljstvu i samim tim dobila vetar u leđa.

Andrea T.

Hvala na predivnoj radionici. Baš mi je nekako ostala lepa emocija posle nje i i jako mi se sviđa to što je Aleksandra iskreno pričala o svojim iskustvima.

Dušica R.

 

DA REZIMIRAMO, ŠTA DOBIJATE U OKVIRU ONLINE RADIONICE?

 

 • 2 SATA UČEŠĆA U RADIONICI

  U prvih 1,5h vremena uglavnom ja pričam i držim prezentaciju, a poslednjih pola sata vi postavljate pitanja. U toku moje prezentacije biće i nekih kratkih vežbica i pitanja na koja ćete pojedinačno u svojim domovima zapisivati odgovore.

 • RADNA SVESKA (pdf)

  Propratni materijal sa predviđenim vežbama i prostorom za beleške.

 • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA

  Obzirom da je radionica uživo, bićete u mogućnosti da mi postavite pitanja i da dobijete odgovore na vaša pitanja i nedoumice.


 

Cena online radionice:

2000 dinara/20E

Učešće je moguće otkazati isključivo pisanim putem (na mail adresu: aleksandrabirta@gmail.com) najkasnije 7 radnih dana pre početka radionice i dobićete 100% uplaćenog novca. Učesnici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju radionici, nemaju pravo na povrat uplaćenog novca. Ako prijavljeni učesnik ne može učestvovati u radionici, može poslati neku drugu osobu da učestvuje na radionici.

Ja zadržavam pravo otkazivanja usled neočekivanih okolnosti – u tom slučaju, naknada se svima vraća u celosti. Popunjavanjem obrasca za prijavu, prihvatate ove odredbe i opšte uslove.

PRIJAVITE SE ZA ONLINE RADIONICU!

Prijavite se preko forme sa desne strane i ja ću vam odgovoriti u najkraćem roku sa podacima za plaćanje i daljim instrukcijama.

Plaćanje je preko računa, iz regiona i inostanstva preko Pay Pala ili pošte.

Kada kliknete na dugme za prijavu, sačekajte dok vas ne prebaci na drugu stranicu.

Neizmerno sam srećna što imam priliku da vam pomognem da bolje upoznate sebe i svoje dete, i da kreirate porodicu koja živi u miru, slozi i ljubavi.

arrow

Popuni prijavu

Cenim vašu privatnost i neću vas spamovati