Masterclass radionica samopouzdanje

Sa Aleksandrom Birta
i Jelenom Marković

Masterclass radionica samopouzdanje

Sa Aleksandrom Birta
i Jelenom Marković

Da li često sumnjate u sebe i svoje sposobnosti, čak i onda kada vas drugi hvale i veruju u vas?

Možda verujete da nemate ništa posebno da ponudite svetu?

Muči li vas to što ne znate da postavite granice u odnosu na druge ljude? Pa onda izgubite dodir sa sopstvenim potrebama i željama zbog buke tuđih očekivanja?

Ukoliko je vaš odgovor DA na bilo koje od ovih pitanja, moguće je da imate problema sa niskim samopouzdanjem. Zbog toga manje verujete sebi i manje volite sebe, a ta samoljubav je jednako važna kao i ljubav koju dobijate od drugih. Kada mislimo da nismo dovoljno sposobni i vredni, mi ni ne možemo da živimo svoj život ispunjeno i u skladu sa svim potencijalom koji imamo.

Upravo na našem MASTERCLASS-u O SAMOPOUZDANJU ćete imati priliku da naučite kako da više verujete sebi, da otkrijete koja su to ograničenja koja si postavljate i da saznate korisne tehnike i veštine koje će vam pomoći da izgradite veće samopouzdanje i ljubav prema sebi.

VREME JE DA NAUČITE KAKO DA PUNIM SRCEM I DUŠOM VIŠE VOLITE I PRIHVATATE SEBE, I KAKO DA TRANSFORMIŠETE STAVOVE I EMOCIJE KOJE IMATE O SVOM I SVETU OKO SEBE!

Na radionici ćete saznati:

Ono što nas dve razlikuje od mnogih drugih stručnjaka je to što pričamo iskreno, realno i što sve povezujemo sa realnim primerima iz lične i profesionalne prakse.

Takođe, nije nam teško da javno priznamo gde smo grešile na putu izgradnje svog samopouzdanja, ali i da to na pitak i zanimljiv način predstavimo drugima, uz veliku teorijsku i stručnu potporu.

Samopouzdanje se uči i nije sebično raditi na tome i brinuti se o sebi.

Zato čvrsto verujemo u to da je preuzimanje odgovornosti za sebe i svoje blagostanje nešto najbolje što možete uraditi za sebe.

NA NAŠOJ RADIONICI ĆEMO VAM POKAZATI KAKO DA TO URADITE!

Cena online radionice: 3000 rsd / 30e

Da rezimiramo, šta dobijate u okviru radionice?

3 sata učešća u radionici

U prvih 2,5h vremena uglavnom nas dve pričamo i držimo prezentaciju, a poslednjih pola sata vi postavljate pitanja. U toku prezentacija biće i nekih kratkih vežbica i pitanja na koja ćete pojedinačno u svojim domovima zapisivati odgovore.

Pisani materijal i radni listovi (PDF)

Propratni materijal sa predviđenim vežbama i prostorom za beleške.

Mogućnost postavljanja pitanja

Obzirom da je radionica uživo, bićete u mogućnosti da mi postavite pitanja i da dobijete odgovore na vaša pitanja i nedoumice.

Uspešne priče mojih klijenata...

kristina-sestak-testimonial

Početak rada sa Aleksandrom 2019. definitivno je prekretnica mog ličnog i profesionalnog razvoja. Od online programa USP, preko njenih brojnih tekstova, videa i na kraju Akademije ličnog razvoja – kvalitet i kvantitet znanja i iskustva koje Alex dijeli je nevjerovatan i neprocjenjiv. Ipak, najveća vrijednost rada sa Alex za mene lično, jeste što sam u Aleksandri našla mentora, podršku, uzora i osobu sa kojom dijelim svoje glavne vrijednosti. Na koji god način da sarađujete sa njom, budite sigurni da ćete dobiti mnogo više nego što uložite i da će, poput Čelične lejdi sa velikom dušom, Alex biti tu da vas podrži i usmjeri.

Kristina Šestak

jovana-mišković

Aleksandra je neko čije mišljenje rado volim da čujem, pre svega na temu roditeljstva i odnosa. Nama kao tročlanoj porodici pomogla je u nekoliko navrata, naročito da shvatimo korake dečjeg emotivnog rasta, kako da se nosimo sa izazovima zajedničkog odrastanja i organizacije vremena – sve mnogo važno u životu jedne mame.
Posebno mi gode njene preporuke za knjige o roditeljstvu, kao i trikovi koji nam pomažu da se opustimo u komunikaciji sa decom i na koji način ca se povežemo sa njima i njihovim osećanjima, kako da ih ohrabrimo, ali i da postavljamo granice.
Magična je za otključavanje pristupa kod visokosenzitivne dece, kao i za podsticanje roditelja da rade na tom posebnom odnosu i da žive mimo bilo kakvih šablona.

Jovana Mišković

ivana-manojlović

Aleksandra je za mene mnogo više od psihologa.
S obzirom da imam dete koje je jako temperamentno i izazovnog karaktera potražila sam pomoć od Aleksandre. Ona mi je dala vetar u leđa, podigla mi roditeljsko samopouzdanje, naučila me kako da pomognem svom detetu kada ima izlive besa. Od nje sam saznala kako da sebe i dete učim samoregulaciji emocija, o načinu na kom mogu da se povežem i da prihvatim svoje dete, o afirmacijama koje mi pomažu da se smirim i da budem strpljiv roditelj. To sve za mene nema cenu i vrlo sam joj zahvalna. Na dalje ću pratiti njen rad i iznova se vraćati knjizi o emocijama besa i njenoj radionici Kako odgajati dete u 21 veku, jer mi pomažu da bolje razumem svoje dete, da uživam u roditeljstvu i da ostvarim bolju saradnju sa svojim detetom bez vike i kazni.

Ivana Manojlović

tea-sedlar

Aleksandra je jedna divna osoba koja je moj vetar u leđa. Pre svega je fantastična majka, ostvarena žena i vrhunski stručnjak u svom poslu. Ja, kao majka dvoje dece, od kojih je jedno izazovnog karaktera, neprestano moram da balansiram izmedju njihovih potreba i emocija. Taj balans sam upravo pronašla kod nje, u njenom radu i sirovim primerima koje nesebično deli sa nama. Sadržaj koji kreira za nas, pre svega kroz Akademiju ličnog napretka, pomogao mi je da na putu ka doslednom i smirenom roditeljstvu ne izgubim sebe, da unapredim kvalitet svog života i  da ostvarim uspeh na poslovnom planu i ukomunikaciji sa okolinom. Svako ko na bilo koji način konzumira njen sadržaj neće ostati ravnodušan i pokupiće pregršt korisnih, toplih i praktično primenjivih saveta. 

Tea Sedlar

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

o-autoru-slika-aleksandra

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka i žena jednog istog takvog odraslog čoveka..

Žena koja je puno grešila, ali i učila i radila na sebi. Nakon dvadeset godina ličnog i profesionalnog rada postala sam samopouzdana osoba koja zna šta želi i koja živi to što priča.

Taj moj put izgradnje samopouzdanja i dolaska do samoostvarenosti nije bilo lak, ali su rezultati nemerljivi sa bilo čim. Jer uživanje u svojoj koži i ljubav koju osećam prema sebi je neophodna osnova za uspeh u bilo kojoj životnoj oblasti.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada, držanja predavanja, radionica i treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju osoba da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj funkcionalnosti.

Obzirom da čvrsto verujem kako se sreća umnožava deljenjem, sa velikom radošću svakodnevno prenosim svoje znanje i iskustvo u mojoj zajednici ljudi koja danas broji i na desetine hiljada pratilaca.

Čvrsto sam ubeđena da je Akademija sledeći logičan nivo i pravi način da dođem do najvećeg broja vas i pomognem vam da i vi započnete slično putovanje izgradnje visokog samopouzdanja i dobrog poznavanja sebe.

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada,
držanja predavanja, radionicai treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju mladih osoba i njihovih porodica da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj porodičnoj
funkcionalnosti.

Edukovana sam iz različitih psiholoških i psihoterapijskih pravaca, ali nijedan od njih me nije dovoljno pripremio za roditeljstvo. Koliko god znanja i profesionalnog iskustva sam imala, kada sam svoje dete donela na svet, rodila sam se i nova ja. Aleksandra, majka, tabula rasa po pitanju roditeljstva.

Dok sam učila o sebi, svom detetu i o našem odnosu, sve to sam povezivala sa svojim teorijskim znanjem i profesionalnim iskustvom, i o tome redovno pisala i edukovala roditelje koji me prate na društvenim mrežama i blogu. Danas ta zajednica broji na desetine hiljada ljudi, kojima sa velikom radošću prenosim svoje znanje i iskustvo koje imam vezano za izazove roditeljstva u 21. veku, posebno za emocionalni i socijalni razvoj dece.

Završna napomena

Materijal na Akademiji NIJE ZAMENA ZA POSETU STRUČNJAKU.

On je za sve vas koji želite da sami unapredite svoje blagostanje ili životne oblasti kojima niste zadovoljni. Ukoliko imate neki dublji psihološki problem koji vam u velikoj meri kvari svakodnevnu funkcionalnost, razgovor 1 na 1 sa stručnjakom je jedino pravo rešenje za vas.

Moja odgovornost je da vam pružim sveobuhvatan kvalitetan sadržaj iza kog stojim lično i profesionalno, a vaša je da to sve posvećeno i dosledno primenite.

Samo tako ćete moći da postignete promene koje očekujete.

Prijavite se ovde

Prijavite se preko forme sa desne strane i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku sa podacima za plaćanje i daljim instrukcijama.

Plaćanje je u Srbiji i Crnoj Gori preko računa, iz regiona i inostanstva preko Pay Pala ili pošte.

Kada kliknete na dugme za prijavu, sačekajte dok vas ne prebaci na drugu stranicu.

Neizmerno smo srećne što imam priliku da vam pomognemo da bolje upoznate svoje unutrašnje dete, da više verujete i cenite sebe, i da kreirate život kakav zaslužujete.

* Cenim vašu privatnost i neću vas spamovati

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da koristite sajt, smatraću da se slažete sa prethodno navedenim.