Osvežite svoj životni prostor (in Serbian)

Onaj osećaj kada ne voliš prazne zidove i hteo bi da na njih dodaš još nešto pored slika. U svojoj misiji u rešavanju ovog problema slučajno sam naišla na Samolepljive dekoracije, a još slučajnija okolnost je bila ta da su njihovi kreatori baš iz mog grada, Novog Sada.
Tada problem više nije bio kako dekorisati zidove, već za koju dekoraciju se odlučiti. Od natpisa, velikih zidnih slika, preko cvetnih i životinjskih motiva. Može i Michael Jackson da vam igra iznad kreveta ako želite, ili Marilyn Monroe da zrači svojom lepotom. A možete dobiti  i siluete sebe i svog partnera, ako već ne želite da vam neko drugi bude prisutan u sobi dok spavate 🙂
A tu su i kojekakve dekoracije za vaše prekidače, frižidere, čak i vodokotliće. Zašto da zvrji tako dosadan, beo i suvišan u kupatilu, kada i njega možete oživeti!
Ako vam se ništa od ponuđenog ne sviđa, možete kreirati svoju sliku i poslati je ovom kreativnom timu. Veoma su efikasni, pa će vrlo brzo relizovati vašu želju. A ako ste iz Novog Sada, čak i na kućnu adresu vašu dekoraciju vam doneti.
Ja sam u nekoliko navrata naručivala kod njih, i evo kako sam oživela svoj stan:
… iznad kreveta su nam putokazi, čisto da daju ideju gde ćemo to veče u snovima putovati…
…u dnevnom boravku veliki sat, da ga dobro vidimo i kad smo najumorniji.. Ili iz izlaska tek došli 🙂

…oko prekidača fina neka družina. Nekada su sami sebi dovoljni…

…a nekada vole da se druže…

…a i frižider nije ostao usamljen. Čime neko uđe u stan, njemu ide prvi Wow!

Šta kažete?

19 thoughts on “Osvežite svoj životni prostor (in Serbian)

  1. Zabavno, otkačeno i totalno drukčije, posebno mi se sviđaju putokazi u sobi!Kod mene se ne bi uklopilo, već je ionako sve prešareno:)

  2. hahahahah stravaaaaaa!! divan je onaj u spavaćoj sobi (barem mi tako izgleda da je ta soba:))Kao da sanjate o putovanju;)
    Hvala što si mi otkrila ovo mesto! Super je i za poklon za roćkas nekom!

Volela bih čuti tvoje mišljenje: