Radionice o roditeljstvu

Radionice o roditeljstvu

Nikad nije bilo teže odgajati dete. Jasno nam je svima zašto nije dobro udarati i kažnjavati dete, ali niko nam ne kaže ŠTA konkretno da uradimo i KAKO da se ponašamo, pa da se uspešno povežemo sa detetom i istovremeno mu postavimo neophodne granice.

 

Sa druge strane, nikad nije bilo dragocenije odgajati dete. Razlog leži u tome što kad pronađete tu “žicu” koja će paliti u vašoj porodici, vi ćete naučiti kako da odgojite emocionalno stabilno dete, koje uživa u svojoj koži i koje je sigurno u sebe.

 

A to je mnogima iz naših starijih generacija baš trebalo, je l tako?

Moja online radionica KAKO ODGAJATI DETE u 21. VEKU je upravo ta koja će vam dati odgovore na prethodno opisane nedoumice.

Na radionici ćete saznati:

Ono što mene razlikuje od mnogih drugih stručnjaka je to što pričam iskreno, realno i što sve povezujem sa realnim primerima iz lične i profesionalne prakse.

Takođe, nije mi teško da javno priznam kad pogrešim kao roditelj, obzirom da je to mnogo važno, posebno danas u vremenu primata prikazivanja savršenih života na društvenim mrežama.

A jasno je da SAVRŠENI RODITELJI NE POSTOJE. Postoje roditelji koji se trude i koji uče, i oni koji veruju da „su takvi kakvi su“ i da „dete mora biti onakvo kakvo su zamislili“

Ako i vi pripadate prvoj grupi roditelja, sigurna sam da će vam značiti moja online radionica. U njoj ću vam pružiti puno korisnih informacija, primera i saveta, ali i podsetnike na poruku koja nam uvek svima treba:

NISTE SAMI U PROBLEMU, DRAGI RODITELJI!

Cena online radionice: 2000 rsd / 20e

Da rezimiramo, šta dobijate u okviru radionice?

2 sata učešća u radionici

U prvih 1,5h vremena uglavnom ja pričam i držim prezentaciju, a poslednjih pola sata vi postavljate pitanja. U toku moje prezentacije biće i nekih kratkih vežbica i pitanja na koja ćete pojedinačno u svojim domovima zapisivati odgovore.

Pisani materijal i radni listovi (PDF)

Propratni materijal sa predviđenim vežbama i prostorom za beleške.

Mogućnost postavljanja pitanja

Obzirom da je radionica uživo, bićete u mogućnosti da mi postavite pitanja i da dobijete odgovore na vaša pitanja i nedoumice.

Uspešne priče mojih klijenata...

kristina-sestak-testimonial

Početak rada sa Aleksandrom 2019. definitivno je prekretnica mog ličnog i profesionalnog razvoja. Od online programa USP, preko njenih brojnih tekstova, videa i na kraju Akademije ličnog razvoja – kvalitet i kvantitet znanja i iskustva koje Alex dijeli je nevjerovatan i neprocjenjiv. Ipak, najveća vrijednost rada sa Alex za mene lično, jeste što sam u Aleksandri našla mentora, podršku, uzora i osobu sa kojom dijelim svoje glavne vrijednosti. Na koji god način da sarađujete sa njom, budite sigurni da ćete dobiti mnogo više nego što uložite i da će, poput Čelične lejdi sa velikom dušom, Alex biti tu da vas podrži i usmjeri.

Kristina Šestak

jovana-mišković

Aleksandra je neko čije mišljenje rado volim da čujem, pre svega na temu roditeljstva i odnosa. Nama kao tročlanoj porodici pomogla je u nekoliko navrata, naročito da shvatimo korake dečjeg emotivnog rasta, kako da se nosimo sa izazovima zajedničkog odrastanja i organizacije vremena – sve mnogo važno u životu jedne mame.
Posebno mi gode njene preporuke za knjige o roditeljstvu, kao i trikovi koji nam pomažu da se opustimo u komunikaciji sa decom i na koji način ca se povežemo sa njima i njihovim osećanjima, kako da ih ohrabrimo, ali i da postavljamo granice.
Magična je za otključavanje pristupa kod visokosenzitivne dece, kao i za podsticanje roditelja da rade na tom posebnom odnosu i da žive mimo bilo kakvih šablona.

Jovana Mišković

ivana-manojlović

Aleksandra je za mene mnogo više od psihologa.
S obzirom da imam dete koje je jako temperamentno i izazovnog karaktera potražila sam pomoć od Aleksandre. Ona mi je dala vetar u leđa, podigla mi roditeljsko samopouzdanje, naučila me kako da pomognem svom detetu kada ima izlive besa. Od nje sam saznala kako da sebe i dete učim samoregulaciji emocija, o načinu na kom mogu da se povežem i da prihvatim svoje dete, o afirmacijama koje mi pomažu da se smirim i da budem strpljiv roditelj. To sve za mene nema cenu i vrlo sam joj zahvalna. Na dalje ću pratiti njen rad i iznova se vraćati knjizi o emocijama besa i njenoj radionici Kako odgajati dete u 21 veku, jer mi pomažu da bolje razumem svoje dete, da uživam u roditeljstvu i da ostvarim bolju saradnju sa svojim detetom bez vike i kazni.

Ivana Manojlović

tea-sedlar

Aleksandra je jedna divna osoba koja je moj vetar u leđa. Pre svega je fantastična majka, ostvarena žena i vrhunski stručnjak u svom poslu. Ja, kao majka dvoje dece, od kojih je jedno izazovnog karaktera, neprestano moram da balansiram izmedju njihovih potreba i emocija. Taj balans sam upravo pronašla kod nje, u njenom radu i sirovim primerima koje nesebično deli sa nama. Sadržaj koji kreira za nas, pre svega kroz Akademiju ličnog napretka, pomogao mi je da na putu ka doslednom i smirenom roditeljstvu ne izgubim sebe, da unapredim kvalitet svog života i  da ostvarim uspeh na poslovnom planu i ukomunikaciji sa okolinom. Svako ko na bilo koji način konzumira njen sadržaj neće ostati ravnodušan i pokupiće pregršt korisnih, toplih i praktično primenjivih saveta. 

Tea Sedlar

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

o-autoru-slika-aleksandra

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka i žena jednog istog takvog odraslog čoveka..

Žena koja je puno grešila, ali i učila i radila na sebi. Nakon dvadeset godina ličnog i profesionalnog rada postala sam samopouzdana osoba koja zna šta želi i koja živi to što priča.

Taj moj put izgradnje samopouzdanja i dolaska do samoostvarenosti nije bilo lak, ali su rezultati nemerljivi sa bilo čim. Jer uživanje u svojoj koži i ljubav koju osećam prema sebi je neophodna osnova za uspeh u bilo kojoj životnoj oblasti.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada, držanja predavanja, radionica i treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju osoba da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj funkcionalnosti.

Obzirom da čvrsto verujem kako se sreća umnožava deljenjem, sa velikom radošću svakodnevno prenosim svoje znanje i iskustvo u mojoj zajednici ljudi koja danas broji i na desetine hiljada pratilaca.

Čvrsto sam ubeđena da je Akademija sledeći logičan nivo i pravi način da dođem do najvećeg broja vas i pomognem vam da i vi započnete slično putovanje izgradnje visokog samopouzdanja i dobrog poznavanja sebe.

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada,
držanja predavanja, radionicai treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam velikom broju mladih osoba i njihovih porodica da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj porodičnoj
funkcionalnosti.

Edukovana sam iz različitih psiholoških i psihoterapijskih pravaca, ali nijedan od njih me nije dovoljno pripremio za roditeljstvo. Koliko god znanja i profesionalnog iskustva sam imala, kada sam svoje dete donela na svet, rodila sam se i nova ja. Aleksandra, majka, tabula rasa po pitanju roditeljstva.

Dok sam učila o sebi, svom detetu i o našem odnosu, sve to sam povezivala sa svojim teorijskim znanjem i profesionalnim iskustvom, i o tome redovno pisala i edukovala roditelje koji me prate na društvenim mrežama i blogu. Danas ta zajednica broji na desetine hiljada ljudi, kojima sa velikom radošću prenosim svoje znanje i iskustvo koje imam vezano za izazove roditeljstva u 21. veku, posebno za emocionalni i socijalni razvoj dece.

Završna napomena

Materijal na Akademiji NIJE ZAMENA ZA POSETU STRUČNJAKU.

On je za sve vas koji želite da sami unapredite svoje blagostanje ili životne oblasti kojima niste zadovoljni. Ukoliko imate neki dublji psihološki problem koji vam u velikoj meri kvari svakodnevnu funkcionalnost, razgovor 1 na 1 sa stručnjakom je jedino pravo rešenje za vas.

Moja odgovornost je da vam pružim sveobuhvatan kvalitetan sadržaj iza kog stojim lično i profesionalno, a vaša je da to sve posvećeno i dosledno primenite.

Samo tako ćete moći da postignete promene koje očekujete.

Prijavite se ovde

Prijavite se preko forme sa desne strane i ja ću vam odgovoriti u najkraćem roku sa podacima za plaćanje i daljim instrukcijama.

Plaćanje je preko računa, iz regiona i inostanstva preko Pay Pala ili pošte.

Kada kliknete na dugme za prijavu, sačekajte dok vas ne prebaci na drugu stranicu.

Neizmerno sam srećna što imam priliku da vam pomognem da bolje upoznate sebe i svoje dete, i da kreirate porodicu koja živi u miru, slozi i ljubavi.

* Cenim vašu privatnost i neću vas spamovati