Recycled red dress ///// Reciklirana crvena haljina

Pošto mi u skorije vreme predstoje 3 svadbe, a ja volim da na svadbama soim uvek nešto novo, situacija je takva da definitivno ne mogu kupiti nove haljine za sve tri svadbe. A obzirom da sam već neko vreme u “recycle” i “uradi sam” fazonu, za prvu svadbu sam odlučila prepaviti jednu staru haljinu. U pitanju je jednostavna crvena haljina, koju sam ranije kombinovala sa crnim bolerom/nakitom/cipelama/najlonkama. Ovako je izgledala pre:
//////////////
Since I have upcoming 3 weddings in the next few months, and I love to wear something new at weddings, the circumstances are not allowing me to buy new dresses for each wedding. And since I`m in a “recycle”and DIY mood for a while, I decide to upcycle one old dress. It`s a simple red dress, which I previously combined with black cardigan/jewelry/leggings,stockings. This is how it looked before:
… a ovako posle: ///// .. and this is after…
Ne može na slikama dobro da se vidi, ali u pitanju je jednostavan žersej na tanke crno bele štrafte. Takav dezen mi je uvek bio dobar uz crvenu boju. Kombinaciji sam dodala i crni pojas. /////// On the photos it can`t be seen well, but the material I added is a simple cotton material on black and white stripes. That pattern fits perfectly with red colour. I added black belt to the combination.
I ne, nisam sama šila. To je veština koja me još uvek ne privlači dovoljno 🙂 ////// And no, I didn`t sew it myself. That`s a skill that still doesn`t attract me enough 🙂

9 thoughts on “Recycled red dress ///// Reciklirana crvena haljina

Volela bih čuti tvoje mišljenje: