Remote control holder /// Držač za daljinske upravljače

Znate onaj osećaj kada ne znate šta ćete sa silnim daljinskim upravljačima koji su svuda po sobi? Pa kada dođe leto i klima, pa D3 televizija koja ima odvojen daljinski. Pa hoćete sve da spojite sa muzičkom linijom/zvučnicima, a i oni imaju svoj daljinski. A vaš stočić u dnevnoj sobi je svega 50x50cm. A volite i da grickate, pijuckate, jedete dok gledate svoju omlijenu seriju ili film, pa se nađete u situaciji da uvek nešto tražite, jer ne možete sve da smestite tako da vam bude pri ruci.
E imam rešenje za vas! Bila sam inspirisana ovom odličnom idejom za odlaganje peškira:

//////////

You know the feeling when you don`t know what to do with all those remote controls that are all around your room? And when the summer comes with air conditioner, and than digital TV with its own remote. And then you want to connect everything with stereo, which also has a remote. And your table in the living room is only 50x50cm! And you like to eat snacks, drink while you are watching your favourite TV show or a movie, and you find yourself in a situation that you are always looking for something, and you can`t make it to have everything in the reach of your hand.

Well, I have a solution for you! I was inspired by this great idea for towel holder:

Pa sam od ovoga… ///// So, from this…
…napravila ovo:  //// … I made this:

Konzervu sam sprejom obojila u belo, šperploču sam dekupažirala. Po ivicama zelena trakica sa neke stare majice, po sredini moja neizostavna čipkica, i preko juta. Prvobitno sam mislila samo da zalepim konzervu za šperploču, ali pošto je ona sama po sebi malo sužena u sredini, dodatno sam je obavila i jutom i nju provukla kroz probušene rupe na šperploči.

Sada čvrsto stoji i podnosi sav taj teret od daljinskih upravljača 🙂

/////////////

I sprayed a can in white, I decoupaged the wood board. I glued a green ribbon on the edges, that I kept fro man old t shirt. In the middle the inevitable lace, and a yute over it. My first idea was to glue the can on a board, but since it`s narrowed in the middle, just in case I put yute around it, and then through the wholes on the board, so that it gets all fixed and firm.

Now it stands firmly and bears the burden from all those remote controls 🙂

18 thoughts on “Remote control holder /// Držač za daljinske upravljače

  1. ooh kako dobra ideja:)simple i creative, to uvek upali!)stalno gubim daljinske i ludim koliko ih imam, a tako su ruzni- crni, sivi…zasto ne prave daljinske u boji, ili providne?!:)

  2. baš slatko i zanimljiva ideja 🙂

    meni bi dobro došlo za krpice nešto ovakvo, onako da uguram komadiće krpica koje često koristim za šivanje. ali nemam mjesta, možda nekad ako budem preuređivala radni prostor.

  3. Eeee, bravo bravo bravo!!!!
    Daljinskih je sve više posvuda i lako im se desi da skoče sa kreveta na pod, da im se rasklimaju vratanca na bateriji i bla bla…rešenje sjajno i preslatko…jedino što ne bih mogla toliko damsko da napravim, ipak mora biti unisex…i ne znam dekupaž :/

    1. I meni je pocetak sa dekupazom, samo sto se na slici ne vidi. A momak je i onako rekao da on i oovom novom pravilu vec nece razmisljati, tako da je ovo prakticno samo za mene, hihihi

Volela bih čuti tvoje mišljenje: