Spring jewelry

*For English speaking readers: the whole post is in Serbian, because it`s about artists that sell only on Serbian or EX YU territory. On the other side, my advice for you is to at least check them out and enjoy in their creaCtivity
Pre nekog vremena sam vam obećala post o mom omiljenom prolećnom nakitu. Možda je i dobro što je on spontano odložen. Sada je proleće definitivno stiglo, pa ćete lakše moći da se identifikujete sa slikama koje slede, i odmah da reagujete po pitanju kupovine. Ili samostalnog DIY-a, ko zna!

Kinki unikatni nakit

Još pre nego što sam preko DIY blogova otkrila mogućnost pravljenja recikliranih ogrlica od starih majicam, odeće i tekstila, ja sam otkrila nakit ove kreativne devojke. Ona je ovu tehniku usavršila do maksimuma, i u ogrlice dodala raznorazne ukrase i detalje, tako da vas nijedna njena ogrlica neće ostaviti ravnodušnim, a vaš outfit upotpuniće sa baš efektnim “final touch”-om.
Ovo su primeri iz njene prolećne kolekcije:

 

 

 

A pogledajte ove oglrice iz njene Tradicionalne kolekcije. I one b ise baš lepo mogle uklopiti u prolećne kombinacije…

 

 

 

 

 

Obavezno posetite njenu FB stranicu, da vidite šta vam ova devojka još lepo nudi.
Nakit ove kreativne devojke je malo drugačiji od prethodno opisanog, ali ništa manje originalan i unikatan. Ana koristi kvalitetme materijale, kristale, staklo, poludragi kamen, i sve njih sa povremenim kombinacijama sa cvetovima od tekstila, ona pretače u jedan vrlo moderan i romantičan nakit. Od minđuša, preko narukvica, pa sve do divnih ogrlica. Slike će reći više od reči, a vi obavezno posetite njenu FB stranicu i pogledajte njen bogat izbor ponude.

 

 

 

 

 

 

I za kraj naša Iva. Jedna od omiljenih “nakit devojaka” u blog svetu, barem meni. Ono što mi je najzanimljivije kod nje je to što imam osećaj da se svakom delu/elementu svog nakita ona maksimalno posveti. Puno kombinuje konac, različitih debljina, različitih boja. Pa onda ubaci neki heklani deo. Pa onda pero. Pa vas iznenadi nekim drvenim ukrasom. Nikada ne znate šta od nje da očekujete, svaki njen komad nakita je svojevrsno unikatno iznenađenje.
Već sam naručivala od nje jednu ogrlicu, i prošla je veoma zapaženo kada sam je prošetala gradom.
Posetite je na njenoj FB stranici i blogu. Inače je i veliki zaljubljenik u čajeve, Instagram, DIY. Ma, jedna veoma zanimljiva duša.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A ovo je moja ogrlica, u dve kombinacije nošena:

 

 

Moje ime je Aleksandra. Ja sam majka i žena, psiholog i freelance pisac. Često mislim da nešto može bolje i lepše. Osim kada odlučim da uživam u trenutku baš onakvom kakav jeste. Jer, život je onakav kakvim ga mi napravimo!

Podeli ovaj postPin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

19 thoughts on “Spring jewelry

    1. lanac, kanap, mnogougao roze, mala roze i dve kugle, jedna drvo, jedna obmotana kanapom 🙂 Lepše izgleda nego što je opisujem…i samo da znaš, uz nju idu i fenomenalne minđuše, mislim da ih u kompletu ima kod Ive na blogu 🙂 Obožavam taj nakit i svi ga primećuju i komentarišu 😀

  1. Ogrlice su fantasticne zaista.Odusevim se svaki put kada vidim kako pojednici izrazavaju svoju kreativnost.Moj favorit je ta crno-crvena sa nausnicama od perki 😀 Dodijelila sam ti nagradicu na blogu 😉

  2. Divne si nam radove predstavila, ne bih mogla niti jedan posebno izdvojiti, sve bih ih nosila:))) Bravo cure, divna inspiracija i kreativnost:)

Volela bih čuti tvoje mišljenje: