test page

“NAŠA AVANTURA”

Dnevnik srećnog odrastanja

Riznica zanimljivih ideja za roditeljstvo

Imate li potrebu za nekim zanimljivim idejama koje će vas brzo dovesti do željenog rezultata u vaspitanju deteta?

Da li želite da na jednom mestu do detetovog punoletstva beležite sve važne događaje i zaključke vezano za njegov razvoj?

DNEVNIK “NAŠA AVANTURA” OMOGUĆIĆE VAM SVE TO I POMOĆI ĆE DA VAŠE DETE IZRASTE U SREĆNU I ZADOVOLJNU OSOBU!

OD 0 DO 18

Pokrivene su sve ključne tačke razvoja vašeg deteta – od momenta začeća do punoletstva. Iz tog razloga, ovaj Dnevnik je pogodan za roditelje dece svih uzrasta.

ISPROBANE VEŽBICE I IGRICE

Na 180 strana predložen je niz vežbica i igrica koje će vam pomoći u vaspitanju deteta. Sve su već primenjivane i isprobane u ličnom ili profesionalnom iskustvu autora i ljudi sa kojima je radila.

INTERAKTIVNOST

Sadržaj je osmišljen i predstavljen tako da podstakne učešće i roditelja i deteta.

UČENJE KROZ ISKUSTVO

Dnevnik nije kreiran kao udžbenik. U njemu nema teorije i suvoparnih zadataka. Sve je osmišljeno kroz igru i na zanimljiv način su pokrivene ključne tačke svih razvojnih faza od 0. do 18. godine deteta.

PODSTICANJE RAZVOJA

Sadržaj Dnevnika podstiče dete da otkriva, istražuje i misli,  a sve na zanimljiv način, prilagođen njegovoj razvojnoj fazi.

I RODITELJI RASTU UZ DNEVNIK “NAŠA AVANTURA”

SAMOSPOZNAJA

Uz igrice i vežbice iz Dnevnika ćete naučiti puno toga i o sebi – kao ličnosti i roditelju. Jer uz razvoj vašeg deteta rastete i vi!

KONKRETNE TEHNIKE

Sadržaj Dnevnika kreiran je tako da vam se na konkretan i pristupačan način daju ideje kako da rešite neke roditeljske nedoumice, ili da sprečite pojavu novih izazova.

UŠTEDA VREMENA

Ne morate da tražite savete za roditeljstvo po internetu. Na 180 strana Dnevnika sigurno ćete naći neku korisnu ideju za izazov koji vas trenutno muči, kao i mesta za beleške vaših važnih događaja, zapažanja i svega ostalog što ne želite da zaboravite.

ZAJEDNIČKO VREME

Puno vežbica u Dnevniku podrazumeva učešće i roditelja i deteta. Pored toga, neke vežbice se odnose baš na to kako da kvalitetno provedete zajedničko vreme nevezano za Dnevnik, što će samo još više obogatiti vaš odnos.

I TO NIJE SVE!

Ukoliko vaše dete odbija da koristi Dnevnik, mislila sam i na to.

U Dnevniku se nalaze različite uvodne reči za roditelja, malo i veliko dete. Sve su kreirane tako da im se njihovim jezikom objasni šta u njemu mogu da očekuju i koje odgovore mogu da dobiju.

A kod tema o kojima dete možda ne želi (ili se srami) da priča, data je mogućnost i za to.

ZATO ŠTO ŽELIM DA DNEVNIK BUDE MESTO GDE ĆE UŽIVATI I DETE I RODITELJ.

 SVE IZ RAZLOGA ŠTO ČVRSTO VERUJEM DA JE VASPITANJE DETETA SVOJEVRSNA AVANTURA ZA OBOJE!

PRELISTAJTE PRVIH NEKOLIKO STRANICA DNEVNIKA “NAŠA AVANTURA”

AUTOR

Aleksandra Birta Ilić je psiholog po struci i zaposlenju, bloger i pisac po hobiju i opredeljenju.

Pre i posle svega navedenog Aleksandra je majka jednog malog zvrka sa čijim dolaskom na ovaj svet se i ona ponovo rodila. Od tada sve njene druge uloge u velikoj meri postale su uslovljene baš tom roditeljskom. Uz svog sina ona svaki dan dobija novi pogled na sebe, na posao i ljude koji je okružuju, kao i na život uopšte.

U vaspitanju sina puno su joj pomogla znanja i iskustva sa raznih edukacija na kojima je bila, kao i sa onih koje je i sama držala. Ovim Dnevnikom želela je sve to da objedini na jednom mestu, te da i drugim roditeljima predstavi kako vaspitanje dece često može biti veoma zabavno.

GARANCIJA KVALITETA
100% povraćaj novca

Ukoliko smatrate da u Dnevniku niste dobili ono što vam je obećano, možete ga u roku od 7 dana neiskorišćenog poslati nazad i uplaćen iznos će vam biti vraćen u celosti.

KVALITETNA IZRADA
I DIZAJN

Dnevnik sadrži unikatne ilustracije i dizajn, kreirane isključivo za njegove potrebe. Spiralni povez, veliki format (170×245).

180 STRANICA KORISNOG SADRŽAJA

Jedinstven Dnevnik na domaćem i svetskom tržištu. 180 stranica punih ideja za uspešno roditeljstvo, zanimljivih igrica i prostora za beleške najvažnijih događaja, ideja i zaključaka.

NARUČI SVOJ PRIMERAK DNEVNIKA:

Cena Dnevnika je 1500 dinara  (+ troškovi dostave). Šaljem ga preko Post Express-a i stiže na vašu adresu u roku od dan-dva. Plaćate kuriru prilikom preuzimanja.

Moguće je naručivanje iz inostranstva. Cena Dnevnika sa poštarinom za države bivše Jugoslavije je 24 eura, a za ostale države je 33 eura. U inostranstvo šaljem nakon uplate preko Western Union-a. Uskoro i mogućnost plaćanja preko Pay Pal-a.

Uz svaki kupljeni Dnevnik dobijate i jedno iznenađenje.

Vaš primerak Dnevnika možete poručiti već sad preko ove kontakt forme.

#nasaavantura