Ovo ti obećavam, dete moje!

Pokazaću ti pravi put. Kroz život ćeš sam učiti, a ja ću biti tu da te usmerim u ispravnom pravcu.

Uvek ću ti pomoći. I kada pogrešiš, kada zapneš, ili ti se učini da nema nade, biću tu da te podignem i pokažem svetlo.

Naučiću te kako da budeš nezavisan. Nema ničeg lepšeg od toga da budeš vezan za mamu i tatu, ali kroz poštovanje i brigu o njima. Naučiću te da budeš samostalan čovek, koji zna šta hoće i kako da to ostvari.

Štitiću te. I od drugih, ali i od tebe samog. Jer sami smo sebi nekad najveći neprijatelji!

Uvek ću te voleti. Roditeljska ljubav je bezuslovna. Ona se ne gasi ni kad radiš ispravne niti pogrešne stvari. Zato i kad pomisliš da si „tako sam“, nazovi me.

.. jer:

Aleksandrin izbor

posao iz snova aleksandra birta

Skoro je koleginica Jovana Miljanović napisala jedan izuzetno koristan tekst o tome kako da počnete iz Srbije od nule. Tekst sadrži puno zanimljivih linkova i saveta, te vam svakako savetujem da ga pročitate. Međutim, među morem zasluženih pozitivnih komentara na ovaj tekst, primetila sam i puno njih koji su bili u fazonu: “sve je to super kada nemaš decu” ili “nemam ja vremena za sve to, pošto već imam neki drugi posao (kojim nažalost nisam zadovoljna, ali moram izdržavati porodicu)“.

Ljudi-češće-znaju-šta-ne-žele

Skoro sam sa jednom poznanicom pričala o tome kako ima jaku želju da promeni posao. Dugo je na istom radnom mestu na kojem je izuzetno nezadovoljna i slabo plaćena. Razgovor je počeo otprilike ovako:

5 Responses

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *