Trening ličnog napretka

Rešite se preplavljenosti i ponovo uživajte u sebi i u odnosima sa drugima

Tokom života sam često bila preplavljena neprijatnim mislima i emocijama. Znala sam da uveče satima razmišljam  i još više se dalje uznemiravam oko nekih tekućih događaja, da zbog toga teško zaspim, i onda ujutro opet nastavim da razmišljam i da se opterećujem tim stvarima.

Bila sam preplavljena i često kao na nekom autopilotu.

Tako sam se često ponašala i u odnosu sa drugima, pa su mi govorili da sam preosetljiva i da peviše analiziram. Verovala sam da je istina sve što kreira moj um, kao i to što su mi drugi govorili o meni.

Zbog toga sam gledala i da im udovoljavam i da tuđe potrebe uvek stavljam ispred svojih.

Da li vam ovo zvuči poznato?

Ja sam vremenom svemu ovome stala na put kroz lični rad i sve ono što sam naučila u radu sa klijentima, na studijama psihologije i na svim drugim edukacijama kroz koje sam prošla tokom ovih 20+ godina profesionalnog iskustva.

Znate, sve počinje od rada na vašim emocijama, mislima i telesnim emocionalnim manifestacijama.

I ako imate problem u odnosu sa drugim ljudima, u biznisu, roditeljstvu, sa granicama. Onda kada naučite kako da se ne plašite i ne borite protiv neprijatnih misli i emocija, već da prođete kroz njih i da vidite kako možete kvalitetno da živite i sa njima, svedočićete tome kako njihova moć slabi, a kvalitet vašeg života i odnosa raste.

IMG_0036

Na Treningu ličnog napretka ću vas tome naučiti.

Razvila sam jednostavnu a efikasnu 123 tehniku (rekla bih, čitav jedan sistem) za rad na mislima i emocijama i želim da sa ovih Zoom sesija svaka od vas izađe sa konkretnom i individualnom 123 tehnikom za kritične situacije u kojima vas muče neprijatne emocije ili misli.

Mesta su ograničena, jer mi je bitno da svako ko želi može da postavi pitanje na nekom od Zoom poziva uživo.

Ovo su teme na kojima ćemo raditi:

 1. Prvo vas učim kako da razumete i prihvatite sve neprijatne emocije koje vas opsedaju, i kako da umanjite njihov negativni uticaj na vaš svakodnevni život.
 2. Onda učimo kako da ne verujete svim teškim mislima koje vaš um kreira, kako da kroz život idete uprkos njima i da razvijate mindset koji vam pomaže da napredujete i da živite kvalitetnije.
 3. Na kraju vas učim kako da se uspešnije suočavate sa stresom i neprospavanim noćima i kako da kroz meditaciju i relaksacione tehnike dođete do većeg svakodnevnog mira i većeg umeća slušanja signala koje vam šalje vaše telo.

Evo šta su konkretno u svom životu promenile neke žene u samo par nedelja primene materijala sa Treninga:

akademija-usluga

Kako je osmišljen Trening?

Šta možete da očekujete nakon što redovno primenjujete ono što vas naučim na Treningu ličnog napretka?

 • I muž i vaša kuma, koleginica će želeti iste takve promene
 • Više ćete razumeti i lakše podnositi neprijatne emocije i misli
 • Osetićete manju uznemirenost u telu
 • Dete će vam biti saradljivije, jer ćete i vi biti više smirene i prisutne za njega
 • Bićete manje pod stresom jer će vam um i telo biti u balansu
 • Manje ćete se pitati da li vas mama ili partner dovoljno vole, jer ćete svim srcem živeti priču da prvo treba da znate kako same sebi da pružite tu ljubav.

 

SVE VREME ĆETE NA TOM PUTU IMATI PRISTUP MOM ZNANJU I PODRŠCI, I MENI KOJA VERUJEM U VAS VIŠE NEGO VI SAME.

Da rezimiramo, šta sve dobijate investiranje u Trening ličnog napretka?

Audio i video materijal

Snimljeni audio i video materijal sa detaljnom razradom tema, puno ličnih i primera iz prakse i procesnih vežbi koje prate priču iz snimaka.

Pisani materijal/radni listovi

Dobijaćete radne listove i formulare za vežbe, pitanja za Dnevnik, kao i dodatna objašnjenja i pisani materijal.

Uživo Zoom coaching sesije

Održaćemo 3 grupne coaching sesije na Zoomu (ponedeljak 20.02. 27.02.,6.03.) od 18-20h. Na njima ćemo, uz moje znanje i podršku, kao i međusobnu podršku žena u zajednici, zajedno rešavati životne izazove koji vas muče, tako da svaka od vas koja želi da se uključi dobije svoje konkretne 123 korake za situaciju koja je muči.

Kolika je investicija?

149
 • Doživotan pristup materijalu
 • Prisustvo na 3 grupne coaching sesije
 • BONUS (objašnjeno u nastavku)

To nije sve. Imam i bonuse za vas:

(Dobijate ih u paketu sa Treningom.)

Online program Upoznajte svoj potencijal (80€)

Program koji će vam pomoći da bolje upoznate svoj potencijal, svoju poslovnu svrhu i da kreirate idealan posao za sebe, a u skladu sa okolnostima koje vas okružuju. Program je ranije bio u slobodnoj prodaji i poverenje mu je poklonilo preko 250 ljudi.

9 lekcija: kako do uspeha i veće motivacije, vrednosti, svrha, potencijal, vođena vizualizacija, analiza okolnosti, strah, odlaganje.

e-Knjiga "Kako da dečji bes ne bude svima stres" (15€)

66 stranica saveta i primera kako da na najbolji način izađete na kraj sa dečjim burnim reakcijama, tantrumima, a kroz rad na sebi i povezivanje sa detetom, iz pozicije ljubavi i prihvatanja.

Radionica "Kako vaspitati dete u 21. veku"

Dvosatna radionica koja će vam dati sve osnove povezujućeg roditeljstva: kako da manje vičete, da ne kažnjavate dete, kako da ne budete popustljiv roditelj, kako da postavite granice iz pozicije nežnog autoriteta i da se više povezujete sa svojim detetom.

Ja mogu da vam pomognem da lepše i kvalitetnije živite sa svojim emocijama i mislima, jer znam kako to da uradim, a tome svedoče i žene sa kojima sam do sada radila:

Marija Vujaklija

Već prva lekcija me je kupila. Nizale su se jedna za drugom, a ja sam želela više. Ne dugo zatim sam osetila prve promene. U jednom vrlo bitnom i teškom trenu bila sam potpuno prisutna i mirna. Ništa nisam terala od sebe. Počela sam da osećam jutro, dan, a noću sam, gle čuda, spavala. Dosta toga je dobilo svoje ime. Prestala sam da se izvinjavam, počela da se iskreno zahvaljujem. Ono što sam nekada zvala problemom, za mene je postao izazov. Spoznala sam svoj um, emocije, telo, sagledala odnose. Ne prepuštam se, ne propuštam. Ne potiskujem. Ni jedan snimak nisam prekinula iz dosade, većinu vise puta preslušala. Sve lekcije, teme ide u nizu i daje celinu. I ono što je neprocenjivo su PODRŠKA & MOTIVACIJA. Pregršt saveta, primera, pravovremenih uputstva, materijala za pravilan i svsishodan rad i razvoj. I sve sa merom.

Jelena Milivojević

Najvažnije sto sam dobila na Akademiji je promena fokusa i moć da sam ja i samo ja ta koja upravlja svojim mislima i osećanjima. Ok, javljaju se, to ne mogu da sprečim, ali mogu da ih registrujem i zaustavim da se šire. Godinama sam sebe uništavala stvaranjem tih krugova, postavljanjem pitanja zašo su ljudi takvi oko mene. A sada sam fokusirana na sebe. Pre ovoga sam se konsultovala sa još tri psihologa, svi su mi rekli da je potrebno da se okrenem sebi i da zavolim sebe, ali tek ste mi Vi objasnili kako da to uradim. Hvala puno!

anita-dzambo

Anita Džambo

Najviše od svega su mi godili i osobni primjeri tj. pojašnjenja uz pojedinačne teme.
Meni je ovo prvi program kojeg sam primila osobno, koji me onako „dira“. Valjda je došao u pravom trenutku u moj život.
Trenutno me neke životne situacije opet lupaju poput brodoloma, ali svako malo se podsjetim nekih Aleksandrinih savjeta pa im se vratim u da me motiviraju za dalje, da izdržim težak period.
Aleksandra kao predavač ima lijepu energiju i tu neku vrcavost koja baš prija.
Najviše uvida sam dobila u smislu saznanja o svom mislećem JA i koliko misli utječu na svakodnevni život. A najviše mi pomažu tehnike smirivanja kod odgoja moje curice, kao i riječi poput „to se događa i drugima/nisi sama/proći će“.

ivana-misevic

Ivana Mišević

Aleksandra mi je pomogla u velikom broju stvari i ja sam bila pravi kandidat za nju: sada u velikom broju situacija uspevam da osvestim kada su mi neke misli štetne i kažem sebi da pustim da prođu, da budu tu, ali da se od njih distanciram. Isto i sa emocijama – postavljam sebi pitanje šta ti treba u ovom trenutku. Samim tim što sebe malo bolje razumem, poboljšava mi se i komunikacija sa ostalima. Ovakav način kontinuiranog bavljenja sobom je bio jedan iskorak za mene, takav da sad samo mogu da idem dalje, jer vidim koliko je višestruko značajno. Promenu primećuje i moj muž, promenu će primetiti i moji klinci verovatno na nekom njihovom nivou, jer ja sada posle većine svojih roditeljskih kikseva kažem izvini (i njima i mužu), kad je već nemoguće ne grešiti.
Sada sam bliža svom potencijalu nego pre i mnogo bolje razumem svoje dobre i loše strane nego pre 6 meseci.

Tamara Perović

Najvažnije što sam dobila na je saznanje da nisam sama i da je sve rešivo u nama i da treba da osluškujemo svoje telo a kanališemo svoje misli, kao i to da su ljubav i saosećanje prema sebi zlata vredni. Ovo je nešto što bih volela da je i u školama i vrtićima i na poslu, jer smo više i fizicki bolesni zato što ne brinemo o svom mentalnom zdravlju.

Milena Biga

Dobila sam prvo spoznaju da nisam sama u ovome i dobila sam podršku kako u Aleksandri, tako i u ostalim ženama, a zatim sam počela sa upoznajem sebe, svoje emocije, misli, ponašanje, i uopšte uvid kako svi funkcionišemo. Dobila sam konkretne tehnike koje mi svakodnevno pomažu u mojim izazovima i u odnosima sa drugima. Ovaj program bih predložila da se uvede kao obavezni predmet u školama još od osnovne škole. U gimnaziji imamo predmet psihologija, ali bih ga preimenovala u istorija psihologije, jer ne pruža praktična znanja kao Aleksandrin program. Ovaj svet bi bio mnogo bolje mesto za život, kad bi ovo znanje bilo dostupno svima.

Webp.net-resizeimage1

Ovo je mesto na kom čvrsto verujemo da uz smernice stručnjaka/mentora, ali i uz podršku žena iz zajednice, svako ima sposobnost da za veliki broj životnih izazova sebi bude najveća podrška i najbolji psiholog.

TRENING JE NAJBOLJA  PONUDA LIČNOG RADA ZA TU CENU, JER DOBIJATE SVE NA JEDNOM MESTU.  

Važna napomena:

Materijal na Treningu NIJE ZAMENA ZA DUBINSKU PSIHOTERAPIJU.

Ukoliko imate neki dublji psihološki problem (npr. česti i teški panični napadi, depresija, fobije…) ili preživljenu traumu koji vam u velikoj meri kvari svakodnevnu funkcionalnost, razgovor 1 na 1 sa psihoterapeutom je verovatno najbolje rešenje za vas. Trening je odličan dodatak u takvim slučajevima.

 

Trening je odlično početno rešenje i za sve vas koje ste razmišljale o Akademiji ličnog napretka, ali niste bile spremne da uložite novac i vreme koji su potrebni za nju.

O autoru

Aleksandra Birta Ilić

profesionalna orijentacija

Psiholog, edukator, majka jednog zvrka i žena jednog istog takvog odraslog čoveka..

Žena koja je puno grešila, ali i učila i radila na sebi. Nakon dvadeset godina ličnog i profesionalnog rada postala sam samopouzdana osoba koja zna šta želi i koja živi to što priča.

Taj moj put izgradnje samopouzdanja i dolaska do samoostvarenosti nije bilo lak, ali su rezultati nemerljivi sa bilo čim. Jer uživanje u svojoj koži i ljubav koju osećam prema sebi je neophodna osnova za uspeh u bilo kojoj životnoj oblasti.

Sa 20 godina rada u praksi, najviše u okviru savetodavnog rada, držanja predavanja, radionica i treninga iz različitih oblasti primenjene psihologije, pomogla sam preko 5000 osoba da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj funkcionalnosti.

Obzirom da čvrsto verujem kako se sreća umnožava deljenjem, sa velikom radošću svakodnevno prenosim svoje znanje i iskustvo u mojoj zajednici ljudi koja danas broji  na desetine hiljada pratilaca.

Mnogi kažu da vole da rade baš sa mnom, jer osećaju da ih razumem i da ih ne osuđujem.

Čast mi je ako i vi baš meni ukažete poverenje da vam pomognem na putu vaše lične transformacije.

Prijavite se ovde:

Upis i uplate za Trening će biti od 6.-14.02.2023.

Možete se prijaviti VEĆ SAD popunjavanjem kratkog upitnika (treba vam oko 3-4 minuta) kako bih videla da li vam Trening zaista može pomoći u ovom trenutku, pa da vam ne oduzimam vreme ili novac, ukoliko to nije slučaj.

Odgovoriću vam na mail u roku od 24h.

Neizmerno sam srećna što imam priliku da vam pomognem da bolje upoznate sebe i da više verujete sebi. Srećan život u svojoj koži nema cenu.