Wine cork mirror frame

Sećate li se moje prostirke za kupatilo od pampura? Još tada sam spomenula da bih od preostalih pampura napravila ram za ogledalo u kupatilu, pošto mi je taman ono bilo golo, bez ikakvog rama. Ovaj put sam pampure lepila silikonom, jer sam napokon uspela da nađem jeftin pištolj i silikon kod Kineza.
Sada mi je celo kupatilo iskompletirano 🙂 Kupatilo je na žalost malo, pa nisam na jednoj fotografiji da istovremeno uhvatim i prostirku i ram.
/////////////////////
Remember my wine cork mat? Even than I mentioned that I was planning to make a mirror frame from the rest of the wine corks, since mz mirror in the bathroom was wituhout any. This time, I glued the winecorks with hot gun and silicon, since I finallz have found the gun and silicon – in chinese chop. 
Now mz whole bathroom is equipped and combined 🙂 The bathroom is unfortunately small, so I wasn`t able to capture the mat and mirror frame in one photo.

Ovo smo mi, preplanuli posle mora: /////////////// This is us, nicely tanned after the vacation at seaside:
 

9 thoughts on “Wine cork mirror frame

  1. Volim tvoje kreativne ideje kako nesto ulepsati, a pritom i reciklirati.

    Kupatilo izgleda sjajno i kontam da je ugodjaj puno lepsi kada stojis na prostirci koja masira noge i gledas se pritom u ogledalo~~)))

  2. A ja gledam nedavno neke pampure,i mislim se šta bih s njima mogla…Ni na pamet mi nije palo ovo uramljivanje.Ali neka se nakupi još neki komad..Super ideja!
    A i nagrada te čeka kod mene;)

Volela bih čuti tvoje mišljenje: